Arte behang

Hier tref je het overzicht aan van de allernieuwste collecties van behang zoals het Linnen Lino behang en de nieuwste kleuren van het Arte behang Facet en het Monsoon Focus behang in het goud. De nieuwe collectie met het mooie Manila behang hebben we uitgebreid op onze site staan. Wij zijn al bijna 20 jaar het verkooppunt van Nederland met onze leuke winkel in Rotterdam. Kijk ook even bij onze sale, misschien staat er wel een leuke Arte aanbieding bij.

Arte walls door de jaren heen

Door de jaren heen heeft dit mooie bedrijf uit België ons steeds weten te verrassen met mooie ontwerpen, dan weer heel gewaagd en dat altijd afgewisseld met een rustig ontwerp wat heel goed toepasbaar is. Het bedrijf werd in 1981 opgericht en is inmiddels actief in meer dan 80 landen. De deel van de collectie produceren ze zelf in de fabriek in België. Zo produceren ze ook het Arte Flamant, Missoni, Omexco en het Moooi behang

Arte behang

De sobere linnen wandbekleding geeft de ruimte direct een warme uitstraling en is eindelijk niet meer weg te denken, de Lino Lignes heeft een mooie linnen look. Toen het Monsoon Facet 75301 behangpapier werd uitgebracht werd het direct een succes, niet alleen voor de woonkamer maar ook zeker in de slaapkamer en voor een wand achter het bed. Bekijk ook eens het Cobra blokken behang of het monsoon Facet in het goud. Nieuw is collectie Manila met het mooie Spiral en Flore behang. Spectaculair zijn de panorama's van de collectie Décors & Panoramiques. De levertijd van het  behang is 3-4 werkdagen. Je betaalt geen transportkosten. Heb je een mooie order met meerdere rollen, dan maken wij een scherpe prijs. Wil je hulp hebben bij het uitrekenen van het behang of twijfel je? Bel gerust we helpen je graag.

Arte verkooppunten

Wij zijn er best trots op dat we al  20 jaar dealer zijn en een van de grootste verkooppunten van Nederland zijn met onze leuke winkel in Rotterdam. Ieder jaar weet Arte ons weer te verrassen en te inspireren met een aantal nieuwe collecties, soms wel 10 tegelijk. In onze showroom hebben we een grote Arte collectie en proberen we zo compleet mogelijk te zijn.

Arte behang prijzen

De prijs van Arte behang verschilt per collectie. Het meeste behang wordt verkocht per rol en hierbij is nog een verschil of de rol 70 cm breed is of 1 meter breed is. Soms zit er 10 meter op een rol en soms 8,70 meter. Let hier goed op bij het uitrekenen van de juiste hoeveelheid rollen. Dit zijn meestal vinyl, papier en vlies kwaliteiten. Een gemiddelde rol kost zo’n €140,-.

Iets heel anders zijn de kwaliteiten die per meter worden verkocht, dit zijn veelal natuurlijke producten zoals leer behang of zijde behang maar ook echt linnen , velours of fluweel en echt bamboe behang. Deze kwaliteiten worden dus verkocht per meter, de prijs begint bij €30,- per meter en kan al snel oplopen naar €150,- per meter. Let hierbij ook goed op het patroon. Wij zijn gewend om de hoeveelheid behang uit te rekenen die je nodig hebt dus we helpen je graag.

Arte behang kleuren

Misschien komt het ook wel door het kleurgebruik dat wij zo gek zijn op het behang uit België.  In veel collecties zitten prettige sobere kleuren die goed combineren met bijvoorbeeld een plafond dat de ral kleur 9010 heeft. Of een eikenvloer waar mee gecombineerd moet worden. Het behang in taupe kleur zit ook in veel collecties, zo is het Facet behang in het taupe met kleurnummer 75301 een van onze favorieten. België is natuurlijk bekend om zijn linnen stoffen en zo is de link snel gelegd naar behang met een “ linnen look “

Het goud behang van Arte is populair en in veel collecties zit de kleur goud. Nu heb je goud en goud en gaar zit een groot verschil in. Er zitten veel goudtinten die juist heel mooi zijn van goud bruin en geel goud. Zo heeft het Facet 75303A de Antique Gold en de Facet 75304A Pure Gold. Een van onze favorieten is het Cobra behang in goud de CA15. Het behang gouden bladeren is het Monsoon Musa 75004. In de Icons collectie zit een prachtig blokkenbehang Platinum 85500 warm gold en 85506 light gold.

Arte en slaapkamer behang

Behang voor je slaapkamer? Heb je wel eens gedacht om de achterwand van de bed te behangen? Met 1 of 2 rollen behangpapier geef je de slaapkamer gelijk een heel andere sfeer. Ook is het mooi om een groot patroon op de achterwand te plakken en dan met een effen kleur uit dat patroon verder te gaan in de slaapkamer. Je zult verrast zijn wat voor sfeer je kan brengen met een mooi behang in je slaapkamer.

Arte sale

Kijk ook even bij onze sale, misschien staat er wel een leuke Arte aanbieding bij. Soms hebben we een paar rolletjes behang over en die verkopen we dan in de SALE, de aanbieding liggen dus bij ons op voorraad en kunnen snel geleverd worden. Als je heel veel haast heb kan je ze ook komen ophalen. Het retour sturen van aanbiedingen is niet mogelijk.

Arte behang en collegiale Samenwerking Interieurstylist

Ben je een interieurspecialist, Interieurstylist of heb je een behangbedrijven? Sinds jaar en dag werken we graag samen en maken we graag een speciale collegiale prijs voor je.

Arte behanglijm Clearpro

Dit is de lijm die we adviseren, ook voor andere merken omdat het zo’n goed product is waar zo lekker mee te werken is. Het is een kant-en-klaar product en “ ready & roll “ . De lijm is op waterbasis voor alle wandbekleding op vlies en wandbekleding op textiel. Er zijn 3 verschillende verpakkingen: 2 kg dit is geschikt voor een muur van ongeveer 10 – 12 m2, een emmertje van 4,5 kg dit is voor een muur van circa 25 m2 en dan is er nog een grote emmer van 15 kg, dit is voldoende voor een oppervlakte van circa 80 m2. Een prettig voordeel van deze Clearprolijm is dat behang geplaatst met deze lijm achteraf makkelijk is te verwijderen.

Arte decors & panoramiques

Onlangs werd deze zeer, zeer bijzondere collectie geïntroduceerd. Blij verrast werden we hiervan. Wat een luxe behang collectie. De ontwerpen van de panoramiques zijn een Panorama dwz een afbeelding in een vast formaat bijvoorbeeld 3 meter hoog en 4,80 meter breed. Deze grote afbeeldingen zijn een pareltje voor het interieur. Het materiaal waar van het gemaakt is ook bijzonder zo wordt er gebruikgemaakt van een linnen behang structuur, zijde look en fluweel zachte stoffen. Dit zorgt voor een zeer luxe uitstraling van het interieur. Mijn favoriet is de Les Mysteres de Madagascar, een fijne sfeer met warme tinten gemaakt in een linnen weefsel.

De  Décors ontwerpen zoals de mooie bladeren van de Bird of Paradise en de Java worden verkocht per meter en zijn daarom wat gemakkelijker toepasbaar.

Arte behang plakken instructies

Neem altijd goed de tijd om te behangen, een goede voorbereiding is het halve werk….Op elk behang staan de instructies van de fabrikant, lees deze zorgvuldig ook al heb je 100x behangen. Zonder goede ondergrond geen goed resultaat. Hoe meer werk je besteed aan de ondergrond hoe meer plezier je hebt van het eindresultaat. Als je een nieuw gestuukte muur hebt met dus een sterk zuigende werking zal je dit eerst moet voorbehandelen. Een voorbehandeling of voorlijmen doe je met een primer of voorstrijk. Dit breng je aan met een vachtroller en is een eenvoudig klusje. Wij adviseren dit minstens 8 uur te laten drogen maar doe het gewoon een dag dus 24 uur eerder. Op de website van Arte staan diverse instructiefilms zie: www.arte-international.com/nl/collections/info/video-tutorials

X

Main Menu