Arte Antigua behang

Inspiratie voor de nieuwe Antigua behang collectie voorjaar 2023 is het oude ambacht. Technieken van het klassieke handwerk, tekenen en schilderen komen uitgebreid aan de orde in de Antigua collectie muurbekleding.

De behang ontwerpen van Arte International hebben in deze collectie een warme textiel uitstraling. De een van puur linnen behang de ander een aaibare boucle. Ontdek hier de nieuwste behangcollecties van Arte en bestel direct online.

Dessins uit de Antigua behang collectie

We beginnen met een heel mooi effen behang de Tintura. Dit behang wordt ook wel een faux-uni genoemd. Het behang heeft de textuur en look van een geweven linnen. Er ontstaat een zichtbaar blokpatroon doordat de stukken “linnen stof” tegen elkaar aan zijn gelegd en aan elkaar zijn gestikt met een zichtbaar stiksel Het Tintura behang is in 14 prachtige kleuren uitgevoerd. Super mooi voor een kleureffect op je muur. Dit behang wordt per rol verkocht.

Tropicali

Je wordt helemaal blij van dit vrolijke tropische behang tafereel met in oud Engelse stijl getekende planten en vogels. De ondergrond van het Tropicali behang is een boucle textiel look. Dit mooie Tropicali behang wordt per rol van 10 meter verkocht.
Houd je van bloemenbehang dan is het dessin Stagionato er absoluut een voor jou. De klassieke Italiaanse tekening van bloemen heeft een verweerde look. Van dichtbij kan je de mooie linnenstructuur zien van dit mooie Stagionato bloemenbehang van Arte.Ā 

Pentagono grafisch behang

Wil je iets meer structuur in je behang? Kijk dan eens naar het dessinĀ  uit de Antigua behang collectie van Arte. Dit semi- effen behang heeft een ondergrond van een luxe boucle. Het patroon is een grafisch behang met een patroon van een vijfhoek. Strak behang ontwerp met een zachte look. Dit behang wordt in 10 kleuren gemaakt en per rol van 10 meter verkocht.

Het laatste dessin uit de Atigua behang collectie van Arte International is het behang ontwerp Ritorto. Ritorto Arte behang is een semi effen behang met een boucle look. KarakteristiekĀ  voor een boucle zijn de ongelijke garens. Dit boucle effect is duidelijk zichtbaar in de streelzachte en nonchalante behang. Het Ritorto behang is makkelijk te verwerken en te kiezen in 10 zachte behang kleuren. Ook het Ritorto behang is per rol van 10 meter te leveren.

Ontdek hier de nieuwste collectie 2023 van Arte International en bestel direct online. Buningh is dealer van het Arte behang. Buningh levert het Arte behang voor de beste prijs, snelle levertijd en geen transportkosten.

 

 

X

Main Menu