Arte Atelier

Deze super luxe wallcovering collectie Atelier is een collectie met diverse natuurlijke materialen en wonderschone effecten voor een muur die luxe mag zijn. 

De muurbekleding in de Atelier collectie van Arte wordt per strekkende meter verkocht.

Dessins uit de Atelier wallcovering collectie

Als je iets bijzonders zoekt op je muur dan is het behang uit de nieuwe Atelier collectie van Arte zeker een goede optie.

Naturally Beautiful

Naturally Beautiful is een natuurbekleding op vlies gemaakt van vezels van de bananenboomschors. Het effect is bijzonder levendig en heeft speelse verticale strepen met een kleurnuance.

Mademoiselle Tweed is een ontwerp met een knipoog naar de tweed mantelpakjes en heeft een grove draad. Het kleurenpallet van Rainbow Rai maakt je vrolijk, zeker ook omdat het behang gemaakt is van gerecyclede zijde en papiergaren.

Unlimited

Het Arte behang Unlimited is een rustig behang met een horizontaal streepje.
Extravaganza behang uit deze serie is dan weer uitgesproken kleurig. Gemaakt van Indische sari zijde en abaca. 
Het Atelier Boro behang van Arte is mijn favoriet uit deze serie. Prachtig is het patchwork van handgeweven raffia. De kleur groen is fris en uitgesproken. Maar houd je van blauw behang dan is de AT 74 de beste keuze voor jou.

2 dessins uit de Atelier wallcovering collectie zijn nog niet genoemd: Paper Art en Time-Lapse ook zeer de moeite waard voor een bijzonder muurtje in je woonkamer, slaapkamer, gang of toiletje.

Het behang wordt per meter verkocht. Belangrijk is dan ook om het behang goed in te meten. Heb je vragen over het aantal meters dat je nodig hebt? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

X

Main Menu