Tricia Guild is een iconische ontwerpster. In 1970  ontwierp ze als jonge ontwerpster haar eerste kleine collectie voorzien van dynamische kleuren en patronen. Daarmee was Designers Guild geboren. Sinds die tijd volgt de ene collectie de andere op en is ze een bron van energie en inspiratiebron voor vele interieurarchitecten.

Tricia Guild is voorstander van het combineren van meerdere prints in een combinatie. Ze schuwt een grote grafische print op een bank niet naast een ander kussen met bijvoorbeeld een bloemenprint. De ene van rijk fluweel en de ander van een zachte linnen.

Het gebruik van verschillende texturen is erg belangrijk in een Designers Guild interieur. 
en… wil je een ander schema maar evenveel textuur? “Met kleur verander je alles”, aldus Guild.

Kies kleur voor je interieur

Behang collectie
Designers guild plaids buningh wonen
Plaids
Designers guild fabrics Buningh wonen
Stoffen
Scenes & murals II
Designers Guild kussens buningh wonen
Kussens

Designers Guild bestellen?

Buningh is sinds jaar en dag dealer van Designers Guild stoffen, behang en accessoires. We verwijzen je voor de actuele collectie naar de Designers Guild website.

Graag leveren we je het behang, de stoffen of accessoires tegen een scherpe prijs. Het aanvragen van een knipstaal behoort ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard geven we je graag advies en helpen je met het berekenen van het aantal rollen behang of de metrage stof die je nodig hebt. We hebben een direct antwoord op de voorraad.

Je kan je aanvraag ook doen via ons contact formulier.
Klik hier voor het formulier.

Designers Guild collectie by buningh wonen
X

Main Menu