Over ons
Sinds 1880, het oprichtingsjaar, is Buningh een familiebedrijf. Wij, Robert en Jolanda Buningh zijn inmiddels de vierde generatie die aan het roer staan. In de afgelopen 142 jaar zijn er vele interieur wegen bewandeld. Sinds enige jaren geven wij een nieuwe draai en identiteit aan het bedrijf. Deze vernieuwde website is een voorbeeld van de nieuwe werkwijze. Wij werken vanuit een studio in Rotterdam Kralingen.

Onze collectie bestaat uit de mooiste collecties behang, stoffen, vloerkleden en accessoires van luxe en modische merken die wij online in onze shop te koop aanbieden.

Naast online winkelen is het bij Buningh mogelijk de studio te bezoeken waar alle stalen aanwezig zijn. Heb je moeite met kiezen en wil je advies dan behoort dat ook tot de mogelijkheid.

De studio is gevestigd in een huiselijke omgeving aan de Mecklenburglaan 21 in Rotterdam Kralingen. Je bent van maandag tot en met zaterdag welkom, maar maak wel eerst een afspraak door ons te bellen of te mailen info@buningh.nl.

 

 

Interieurstylist, architect of behanger? 

Ben je stylist, interieurarchitect of heb je een behangbedrijf en ben je enthousiast over de collectie van Buningh? Wij leveren je graag tegen speciale condities. Bovendien kan je terecht in onze studio waar we de complete collectie kunnen tonen. 

Neem contact met ons op en wij informeren je over de voorwaarden, 010 4140560 of 0031 6 53513707.

Je kan ook gebruik maken van het contactformulier.

Contactformulier

    X

    Main Menu