Arte Lino

De Lino behang collectie van Arte is de verzamelnaam van een top collectie van een van de mooiste linnen look behang ontwerpen van de laatste jaren. Met het mooie linnen motief behang in 3 verschillende gradaties. In het Lignes behang zit een streepje verwerkt en omdat dit behang naadloos te verwerken is geeft het de kamer direct een mooie aankleding. Het Gioco heeft een fijne linnen behang structuur en is ook naadloos te verwerken. De Lino Aspero is iets grover van structuur.Ā 

 

Arte Lino Behang: Linnen Meesterwerken in Aspero, Gioco en Lignes

In de wereld van interieurdesign is Arte Behang al lang een pionier, bekend om zijn innovatieve benaderingen en ongeƫvenaarde creaties. Een van de kenmerkende specialiteiten van dit Belgische merk is linnen behang, met meesterwerken als Aspero, Gioco en Lignes die de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid belichamen.

Aspero: De Verfijning van Natuurlijk Linnen

Aspero, een toonaangevend lid van de Arte-familie, vertegenwoordigt de verfijning van natuurlijk linnen op zijn best. Het behang omarmt de organische textuur van linnen en brengt deze tot leven in een breed scala van prachtige kleuren. Aspero voegt niet alleen een vleugje natuurlijke elegantie toe aan elke ruimte, maar zorgt er ook voor dat de subtiele nuances van linnen volledig tot hun recht komen.

Linnen kleuren

De prachtige kleuren die beschikbaar zijn in de Aspero-collectie variƫren van zachte neutrale tinten tot gedurfde, levendige kleurschakeringen. De warme tonen van zand, taupe en kiezelsteen brengen een rustgevende sfeer in de kamer, terwijl de diepere kleuren zoals smaragdgroen, nachtblauw en rijk bordeaux een gevoel van luxe en diepte toevoegen. Of je nu kiest voor een subtielere tint of een gedurfdere kleur, Aspero behoudt altijd zijn natuurlijke uitstraling en geeft de ruimte een tijdloze elegantie.

Arte Gioco: Levendige Patronen in Linnen behang

Gioco, een andere parel in de linnenbehangcollectie van Arte, voegt een speels element toe aan het concept van linnenbehang. Met levendige patronen die subtiel in het linnen zijn verweven, biedt Gioco een unieke en eigentijdse esthetiek. De dynamiek van deze patronen wordt versterkt door de prachtige kleuren die Arte selecteert voor deze collectie.

De Gioco-collectie onderscheidt zich door zijn eclectische kleurenpalet. Levendige tinten zoals koraalroze, zacht turkoois en zonnig geel brengen een levendige energie in de ruimte, terwijl ingetogen kleuren zoals grijs, beige en pastelgroen zorgen voor een meer ingetogen en verfijnde uitstraling. Gioco is het bewijs dat linnenbehang niet beperkt hoeft te blijven tot neutrale kleuren; het kan een brug slaan tussen traditionele elegantie en eigentijdse flair.

Arte Lignes: Abstracte Kunst in Linnen

De Lignes-collectie van Arte Behang is een viering van abstracte kunst, gevangen in het weefsel van linnen. Deze collectie is de belichaming van de creatieve vrijheid die linnenbehang biedt. De prachtige lijnenspellen en geometrische vormen voegen een modern en kunstzinnig element toe aan de ruimte.

De kleuren die Lignes introduceert, variƫren van gedempte tonen tot opvallende contrasten. Diepe marineblauwe lijnen op een lichte achtergrond creƫren een gevoel van diepte en mysterie, terwijl aardse tinten zoals terracotta en olijfgroen een warme en uitnodigende atmosfeer creƫren. Lignes biedt de mogelijkheid om kunst en design te integreren, waardoor elke muur een canvas wordt voor expressie.

Arte Behang: Duurzaamheid en Stijl Hand in Hand

Naast het esthetische aspect benadrukt Arte Behang ook duurzaamheid in al zijn creaties. Het gebruik van hoogwaardig linnen in combinatie met state-of-the-art productietechnieken zorgt ervoor dat deze behangcollecties niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook lang meegaan.

De top in linnen behang

Het linnen behang van Arte, zoals Aspero, Gioco en Lignes, een harmonieuze fusie van stijl en duurzaamheid. Of je nu kiest voor de natuurlijke verfijning van Aspero, de speelse patronen van Gioco of de abstracte kunst van Lignes, Arte Behang brengt met zijn linnen meesterwerken een tijdloze elegantie naar jouw interieur. Deze collecties laten zien dat linnenbehang niet alleen een keuze is, maar een lifestyle. Arte Behang blijft trouw aan zijn belofte: waar stijl en duurzaamheid hand in hand gaan, ontstaan meesterwerken op de muur.

Scherpe aanbieding Arte behang?

Heb je meerdere behang rollen nodig van het mooie Arte Lino behang? Of twijfel je nog over de kleur? Neem dan contact met ons op, wij maken een scherpe prijs. Voor de lijm adviseren wij de behanglijm van Arte te gebruiken, de Clearpro. Dit is een kant en klare lijm die we leveren in een aantal verschillende hoeveelheden. Maar ga niet zomaar beginnen met behangen, neem er de tijd voor en lees goed de instructies op het etiket. In de Arte Lino collectie zitten de ontwerpen Lignes, Gioco en het mooie Aspero behang. [/read]

X

Main Menu