Cole and Son stoffen

The Contemporary stoffen collectie van Cole and Son is samengesteld uit een serie design-iconen. We kennen deze dessins al omdat ze uitgevoerd zijn in behang papier. Nieuw zijn de dessins in stof.

The Contemporary collection

Iconen als Cow Parsley, Flamingo, Hummingbirds, Palm Jungle, Miami, Rajapur, Versaille grand zijn nu tevens als stof te verkrijgen.

De stoffen zijn vervaardigd van zware linnens, fris katoen en weelderig fluweel. Verder vind je in deze collectie luxe zijde borduurwerk en opvallende jaquards. Erg mooi is het de stof te combineren met het behang van het zelfde patroon. De stoffen zijn geschikt om toe te passen als gordijn, bekleding voor normaal gebruik, kussens, hoofdborden etc. Maak je interieur helemaal compleet met deze collecties en combineer de dessins.

Linnen stoffen, velours stoffen en Engelse stoffen met een bijzondere print vind je in deze stoffen collectie van Cole and Sons. Stof met een palm motief in blauw of groene palmbladeren zijn mooi te combineren met het zelfde palm bladeren behang van Cole and Sona. Ook de Cow Parsley van Cole and Son is in behang en stof te kiezen in veel mooie kleuren.

X

Main Menu