Alle vloerkleden en hippe ronde poefs van Perletta Carpets worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Alle producten worden volgens de authentieke werkwijze op originele weefgetouwen geweven. De kleden worden vervaardigd van natuurlijke materialen, zoals 100% wol, dit maakt de uitstraling van de kleden speciaal. 

Vakmanschap, ambacht en natuurlijke materialen zijn zo maar 3 begrippen die van toepassing zijn op de vloerkleden van Limited Edition. Door te spelen met de dikte van het garen, de afstand en de kleuren van de kettingdraden ontstaat er een collectie met een veelvoud aan structuren. Verder is het uniek dat alle dessins te kiezen zijn in 36 hippe, moderne maar ook sobere kleuren.

Wij werken graag met de Perletta Carpets collectie vanwege de diverse mogelijkheden. Zo kunnen we voor ieder interieur een kleed op maat leveren. Fantastisch is dat de kleden aan twee zijden identiek zijn en bovendien geschikt voor vloerverwarming. Bij twijfel over de kleur en of stuctuur laten we je graag een grote staal zien zodat je een ter beeld hebt hoe je kleed zal gaan worden.

Vloerkleden

Buningh wonen Perletta vloerkleed sfeer Limone
Bestseller Limone
Buningh wonen Perletta vloerkleed Roundabout vloerkleed sfeer 1
Roundabout
Perletta Carpets, buningh wonen
Lounge poef
Liefde voor dier & planeet
Buningh wonen Perletta vloerkleed Alp
Sample Service

Vakmanschap, ambacht & natuurlijke materialen

Buningh Wonen Perletta vloerkleden op maat gemaakt
Perletta vloerkleden buningh wonen
X

Main Menu