Moooi behangcollecties

Het Moooi behang is hier te bekijken en online te bestellen. Wij zijn dol op de creatieve behangen van wereld van de ontwerper Moooi, deze zit vol fantasie en humor en luxe. Hier tref je de behangcollectie aan van de wondere wereld van Moooi. Laat je verrassen door de ontwerpen van Extinct Animals en de Rendezvous uit de Tokyo Blue wallcovering collectie.  De collecties zijn ontworpen door Marcel Wanders en ze worden verkocht per meter.

Extinct Animals Moooi Wallcovering collectie

In deze unieke behangcollectie van Moooi Extinct Animals krijgen we een bijzondere kijk in de wereld van het uitgestorven dier. We worden uitgedaagd de grenzen van onze verbeelding op te zoeken.
De combinaties van de diverse ontwerpen onderscheiden zich door opvallend kleurgebruik, eigenschappen van textuur van de dierenvacht.
De collectie Extinct Animals is ontwikkeld in samenwerking met Arte International.

De dessins die onderdeel maken van de Moooi wallcovering collectie zijn:
Calligraphy Bird, Blooming Seadragon, Aristo Quagga, Blushing Sloth, Bearded Leopard, Umbrella Squid, Menagerieof Extinct Animals, Dwarf Rhino, Dodo Pavone, Flying Coral Fish, Amoureud Boar.

Memento Moooi Wallcovering collectie

De Memento Moooi behang collectie is een medley van dieren die leefden en liefhadden alsof het hun laatste dag was. Alles zijn uitgestorven dieren die bekend stonden om hun zachtaardige gedrag en liefde voor het leven.

In deze collectie maak je kennis met de actieve Mimic Moth, de lieve Dandelion Crane, de sociale Golden Tiger, de Pogo Goat en de vredelievende Queen Cobra.

De ontwerpen van de muurbekleding zijn geinspireerd op de karakter eigenschappen van ieder specifiek dier. Zo treffen we betoverende kleurencombinaties aan en bijzondere patronen die doen denken aan vacht, veren, of huid. Deze structuren zijn bijzonder om mooie muren mee te bekleden in woonkamer, slaapkamer of gang. Sommige wandbekledingen hebben een 3D effect.

Ontdek hier de Moooi dessins: Mimic Moth, Queen Cobra, Dandelion Cranes, Golden Tiger Pogo Goat, Memento Moooi Medley. Het behang wordt per meter verkocht.

Heb je vragen over de collectie neem dan contact met ons op. Wij maken graag een scherpe prijs voor een mooie metrage en helpen je graag verder.

Tokyo Blue Wallcovering collectie

De collectie Tokyo Blue is een bijzondere toevoeging aan de Moooi behang collectie. Een collectie die opvalt door bijzonder uiteenlopende technieken. Je treft in deze collectie vijf verschillende dessins aan die de oude cultuur van Japan als gemene drager hebben.

Het dessin Indigo Macaque is gemaakt van denim en heeft een gekleurd borduurwerk met een vrolijke scene van de Macaque families.

Shoji Blossum is een 3D muurbekleding tevens vervaardigd van denim of vervilte wol.
Het ontwerp Tie-Tami heeft een rijke en veelzijdig kleurenpallet. Deze muurbekleding is vervaardigd van jute en raffia en is een eerbetoon aan de klassieke Japanse oplossing voor vloerbedekking met geweven tatamimatten.

Het dessin Lucky O's is gemaakt met een inlegmozaik van houtfineer. Het ontwerp lijkt op rollende golven in een oceaan.

En dan het meersterstuk: Rendezvous Tokyo Blue een levendige muurbekleding, gedrukt op een zachte en fluweelachtige stof met denimstructuren. Het dessin heeft een overvloed aan exotische bloemen en Indigo Macaques die in traditionele kimono's zijn gekleed.

Het behang van Moooi wordt per meter verkocht en is prachtig voor een modern of klassiek interieur. Daarnaast is het behang ook geschikt voor een horeca gelegenheid of hotel. Heb je een order met een mooi metrage dan maken wij graag een scherpe prijs.
Twijfel je over de kleur vraag dan een knipstaal aan of maak een afspraak om te staalboeken in te zien. Wij helpen je graag verder

X

Main Menu