Arte - Boutique

In deze nieuwe Boutique behang collectie voorjaar 2024 van Arte International wordt het verhaal verteld van de Japanse mid-century glamour. De opleving die Japan kreeg na de tweede wereldoorlog resulteerde in een periode die sprankelt van levendigheid, optimisme en vooruitstrevende gedachten.

Dit is het uitgangspunt voor de collectie Boutique van ARTE: een hoopvolle sfeer met uitbundige patronen en glanzende materialen.

Het bijzondere behang uit de Arte Boutique collectie komt op de muur tot leven in frisse, natuurlijke kleurcombinatie. Ontdek hier de ARTE Boutique collectie en bestel online. Heb je twijfels over de kleur vraag dan eerst een knipstaal aan.

Ontdek de betoverende wereld van de Arte International behangcollectie 2024,

nu beschikbaar bij Buningh online. Verrijk je leefruimte met de unieke en verfijnde ontwerpen van Arte, waar kunst en interieur samenkomen in perfecte harmonie.

Laat je inspireren door de schitterende Boutique-collectie,

doordrenkt met de weelderige charme van Japanse mid-century glamour. Ervaar een hoopvolle sfeer en ontdek de pracht van uitbundige patronen en glanzende materialen die je interieur naar nieuwe hoogten tillen.

Arte Riverbank

Ontdek de tijdloze elegantie van Arte Riverbank, een geweven jacquard muurbekleding geïnspireerd op klassieke wandtapijten. Breng een vleugje luxe in je leefruimte met Arte Sunburst panorama, met een laagje houtfineer voor een warme en natuurlijke uitstraling.

Voeg een vleugje eco-luxe toe aan je interieur met Arte Alentejo Cork kurkbehang, voorzien van een glanzende toplaag die een subtiel accent toevoegt aan elke kamer. Laat je betoveren door de pracht van Arte Gilded Heritage, geïnspireerd op bladgoud, en transformeer je muren in een waar kunstwerk.

Breng de natuur naar binnen met Arte Agave, voorzien van sisalvezels voor een organische en verfijnde uitstraling. Experimenteer met kleur en glans met Arte Canyon uni behang, dat verschillende kleuren en glanslagen combineert voor een unieke textuur.

Laat je ruimte stralen met Arte Glowing Patina, een meesterwerk dat goud en zilvertinten combineert voor een ongeëvenaarde pracht. En het beste nieuws? Ontdek de Arte behangcollectie voor de beste prijs bij Buningh online.

Transformeer je leefruimte in een oase van stijl en verfijning met de Arte International behangcollectie 2024.

Shop de collectie bij Buningh online en geef je interieur de upgrade die het verdient. Ontdek vandaag nog de pracht van Arte behang en maak van je huis een echt kunstwerk.

 

X

Main Menu