Arte - Wild Silk

De Collectie Wild Silk van Arte is vervaardigd uit echte zijde. In deze collectie tref je drie vaianten aan die de prachtige veelzijdigheid aan tonen van pure zijde. Het ene ontwerp is subtiel en glanzend de andere robuuster geweven. Ieder ontwerp verteld zijn eigen verhaal. Kies voor het Wild Silk behang en laat je muren tot leven komen.

Het bijzondere behang uit de Arte Wild Silk collectie komt op de muur tot leven in prachtige kleuren. Ontdek hier de ARTE Wild Silk collectie en bestel online. Heb je twijfels over de kleur vraag dan eerst een knipstaal aan.

Ontdek de weelderige pracht van Arte International's nieuwste behangcollectie voor 2024 – Wild Silk.

Gedreven door innovatie en natuurlijke schoonheid, brengt deze collectie behang vervaardigd uit echte zijde naar het hart van je interieur. Laat je ruimte stralen met subtiel glanzend zijde behang en omarm de robuuste weefpatronen die de organische eigenheid van zijde behang benadrukken.

De Arte Wild Silk behangcollectie

belichaamt ingetogen elegantie en viert de tijdloze schoonheid van de natuur. Elk ontwerp, zoals Katia Silk, Pure Silk en Ghicha Silk, belooft een unieke esthetiek die de harmonie tussen moderne stijl en natuurlijke elementen weerspiegelt.

Wat deze collectie echt bijzonder maakt, is het gebruik van handgeweven zijde afkomstig van Indiase inheemse wilde zijderupsen. Elk stuk behang vertelt een verhaal van vakmanschap en duurzaamheid, waardoor je interieur een tastbare band krijgt met de natuur.

Het Arte Wild Silk behang is verkrijgbaar op afsnijding, met een breedte van 125 cm, waardoor het perfect aansluit bij de unieke afmetingen van jouw ruimte. Exclusief bij Buningh is deze verfijnde behangcollectie per meter te bestellen, waardoor je de vrijheid hebt om precies de hoeveelheid te kiezen die past bij jouw behoeften.

Verrijk je leefruimte met de tijdloze elegantie van Arte International's Wild Silk behangcollectie. Ervaar de harmonie tussen luxe, natuur en vakmanschap, en transformeer je huis in een oase van stijl en comfort. Bestel vandaag nog en geef je interieur een vleugje weelde met de pracht van zijde behang.

X

Main Menu