Arte Décors & Panoramiques

De handgeschilderde Arte panorama’s zijn stuk voor stuk prachtige wandvullende voorstellingen. De artistieke pareltjes hebben een feeëriek of een bijzonder verhaal. Wat met name bijzonder is van De Arte Décors & Panoramiques collectie is het verrassende materiaal dat gebruikt wordt. Fluweelzachte zijdelooks, boucle stoffen en linneneffecten maken de unieke behang voorstellingen nog specialer.

Dessin uit de collectie Décors & Panoramiques

In de Arte Décors & Panoramiques collectie tref je dessins aan met namen als Flor Imaginaria, Terra Tropicana, Città di Castello, Toile de Tibet, Mont Royal, Valle de Viñales, Secret Silhouettes, Flamencos Andinos, Mythologie Greque, Odisha Dance, Java, Milk and Honey, Ciel Tropical, Les Mystères de Madagascar, Les Songes Toscans, Le Jardin Mystique, Blooming Pineapple, Pavartina, Wonderwoods, All'ombra Dei Cipressi, Les Grenouilles de Chavroches, Bird of Paradise, Palafitias Amazonia, Hills of Sapa. In deze collecties zitten panorama's met een vaste afmeting die in banen aan elkaar gezet worden als een doorlopende voorstelling. Enkele andere zijn wallcoverings en kunnen besteld worden op een afgesneden maat.

Twijfel je over de kleur? Of wil je meer weten over de verwerking van deze luxe behangen neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag en maken bovendien de beste prijs voor een Arte behang.

Zoek je een panorama met een groot patroon? Blader dan eens door deze collectie met panorama's van landschappen, behang voorstellingen met mensen, panorama's met mythologische voorstellingen. Door een panorama op je muur te plakken heb je geen schilderij meer nodig.

X

Main Menu