Arte JV800 Tierra

De Arte JV800 Tierra behang collectie is er een om blij van te worden.
In deze collectie luxe muurbekleding tref je bijzonder mooi getekende patronen aan in het thema natuur.
Behang met dieren, papegaaien en tijgers, behang met bomen en bladeren, cactussen, maar ook kleurrijke geometrische patronen en natuurlijk een prachtig effen behang. 
Ontdek hier de JV800 Tierra behang collectie en bestel meteen online.

Arte JV 800 Tierra wallcovering

Wallcovering is de luxe benaming van muurbekleding of behang dat per meter wordt verkocht.
Het behang uit de JV800 Tierra is een van de nieuwste collecties van Arte International en zijn wallcoverings. Leuk is dat deze collectie bijzondere patronen bevat die super decoratief zijn om je woonkamer, slaapkamer, gang of een ander bijzonder muurtje mee te beplakken.

Dessins JV800 Tierra

De dessins uit de JV 800 Arte Tierra collectie zijn: Noyse be, Mediterraneo, Nevada, Savana, Giungla en Unita Tierra.
Ben je op zoek naar behang met papegaaien, tijgers, grote bloempatronen, geometrisch behang? Deze vind je zeker in de Arte behang collecties.

Mooi zijn ook de multi-color behang dessins uit deze JV 800 Tierra wallcovering collectie. Vind je het wat veel om je kamer met een van de behang dessins te beplakken? Combineer je wanden dan met de prachtige effen behangen uit de Arte Unito Tierra serie. Er zit zeker een kleur bij die prachtig matched met een van de dessins.

Bestellen

Laat je inspireren en blader door de Arte International behang collectie. Heb je vragen over de kleuren behang of de kwaliteit? Neem contact met Buningh op. Wij helpen je graag verder bij het berekenen van het aantal meters behang dat je nodig hebt, kijken of het behang op voorraad is en maken voor jou de scherpste prijs voor het Arte behangpapier.

X

Main Menu