Arte - Babylon

De ontwerpen uit de behangcollectie Babylon van Arte zijn stuk voor stuk kunstwerken. Inspiratie is een techniek die al jarenlang bestaat: de kleitabletten worden met grote zorg met de hand gevormd en vervolgens vertaald naar creaties die op pleisterwerk lijken. Op deze manier ontstaat er een 3D wandbekleding op een non woven ondergrond. Blader door de collectie en bestel direct online.

Verrijk je Interieur met Arte Behang: Ontdek de Pracht van Babylon Collectie

Een interieur is als een blanco canvas dat wacht om tot leven te komen met creativiteit en persoonlijkheid. Arte Behang, bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige ontwerpen, biedt met trots de Babylon-collectie aan. In het bijzonder willen we de schijnwerpers richten op het adembenemende 3D-behang geïnspireerd door kleitabletten: een ware kunstvorm die je muren transformeert in meesterwerken. Onderdeel van deze verbluffende collectie zijn enkele betoverende ontwerpen, waaronder “Between Rivers,” “Terracotta,” “Medjoul,” en “Adobe.” Lees verder om te ontdekken hoe deze Arte-behangontwerpen je ruimte kunnen veranderen en waar je ze voor de beste prijs kunt bestellen.

Between Rivers: Een Levendig Tafereel van Oude Beschavingen: Het paradepaardje van de Babylon-collectie, “Between Rivers,” neemt je mee op een reis door de tijd naar oude beschavingen. Dit prachtige ontwerp weerspiegelt de grootsheid van vervlogen tijden met afbeeldingen van majestueuze olifanten, elegante gazellen, weelderige dadelpalmen en de overblijfselen van oude tempels. De diepte en levendigheid van het behang geven je interieur een unieke en fascinerende uitstraling.

Terracotta: Een Reliëf van Natuurlijke Schoonheid: Het “Terracotta” ontwerp uit de Babylon-collectie is een meesterwerk dat de natuurlijke schoonheid van rimpelingen in zand weergeeft. De reliëfeffecten op het behang creëren een visueel aantrekkelijk spel van licht en schaduw, waardoor de muren tot leven lijken te komen. Deze rustgevende en organische uitstraling brengt een vleugje sereniteit in elke ruimte.

Medjoul: Elegante Dadelpalm Bladeren: Voor degenen die houden van de verfijnde gratie van de natuur, biedt het “Medjoul” ontwerp een prachtige weergave van dadelpalm bladeren. De zorgvuldig vastgelegde details en het evenwichtige ontwerp brengen een gevoel van rust en elegantie in je huis. Dit behang is niet alleen een visueel genot, maar ook een subtiel eerbetoon aan de natuurlijke wereld.

Adobe: Modern Minimalisme in een Klein Blokje: “Adobe,” het laatste pronkstuk van de Babylon-collectie, brengt een vleugje modern minimalisme met een uniek blokjespatroon. De eenvoud van het ontwerp contrasteert prachtig met de complexiteit van de andere ontwerpen in de collectie. Het is de perfecte keuze voor diegenen die streven naar een eigentijds en stijlvol interieur.

Bestellen bij Buningh: De Beste Prijs voor Kunstzinnig Behang: Nu je verliefd bent geworden op de Arte Behang Babylon-collectie, wil je natuurlijk weten waar je deze meesterwerken kunt verkrijgen tegen de beste prijs. Zoek niet verder dan Buningh, dé autoriteit op het gebied van hoogwaardig behang. Met een uitgebreide selectie en een reputatie voor uitstekende klantenservice, is Buningh de ideale bestemming om je interieur naar een hoger niveau te tillen met de prachtige Arte-behangontwerpen.

Conclusie: Arte Behang's Babylon-collectie biedt een reis door de geschiedenis en de natuur, verpakt in prachtige 3D-behangontwerpen. “Between Rivers,” “Terracotta,” “Medjoul,” en “Adobe” belichamen elk op hun eigen manier de essentie van kunst en stijl. Door te bestellen bij Buningh, kun je niet alleen genieten van deze opvallende ontwerpen, maar ook profiteren van de beste prijs en hoogwaardige service. Transformeer je huis in een kunstgalerij met de verbluffende Arte Behang Babylon-collectie.

X

Main Menu