Perletta

De Perletta vloerkleden zijn handgeweven en gemaakt van het mooiste wol. Door te spelen met de dikte van het garen, de afstand en de kleuren van de kettingdraden ontstaat er een hippe eigentijdse collectie met een veelvoud aan structuren.

De collectie bestaat uit vele dessins zoals Alp, Bellamy,, Boulder, Doppio, Finesse, Garno, Gravel, Neon, Onyx, Pebbles, Polar, Reef, Roundabout, Roundabout Fine, Safari, Salsa, Savanna, Solo en Spot. Deze handgeweven vloerkleden van natuurlijke materialen zijn in 36 moderne kleuren leverbaar. Voor ieder interieur een match.

De wollen kleden van perltet kunnen perfect op een vloer met vloerverwarming worden gebruikt. De kleden hebben geen backing maar zijn aan twee kanten gelijk. Omdraaien van het kleed is na een ongelukje dus heel goed mogelijk. In onze shop geven wij een prijsindicatie. Uiteraard zijn andere afmetingen mogelijk. Wij betellen het kleed speciaal voor jou op maat. De levertijd van de kleden is 6-8 weken. Wij rekenen geen transportkosten.

Wil je een specifieke maat? Vraag een offerte aan, wij maken graag een scherpe prijs

X

Main Menu