La Maison Pierre Frey, is een “luxe designhuis”, een familiebedrijf met een trotse traditie en een bijzondere kijk op de toekomst.

Het bedrijf is in 1935 opgericht door de vader van Patrick Frey en sindsdien wordt het bedrijf geleid door de familie. Pierre Frey is een huis van familie, een huis van luxe, een huis van dromen en een huis van het verleden evenals van de toekomst. Deze beschrijving komt ook overeen met de drie andere stijlvolle labels onder het dak van het vlaggenschip Pierre Frey: BraqueniƩ, Fadini Borghi en Boussac.

De filosofie van een familiebedrijf heeft Pierre Frey hoog in het vaandel staan. Dit wordt ook bewezen door het feit dat hij erin slaagde zijn drie zonen op het spoor van zijn competentie, kennis en passie voor een stijlvol interieur over te brengen. De jongens werken allemaal in het bedrijf om hun vader te ondersteunen Ā en om zijn frisse en tegelijkertijd aangename en decoratieve ideeĆ«n op de markt te brengen. Men kan zeggen dat hun vader hen een uitstekend voorbeeld geeft voor de juiste manier van leven, want ondanks vele jaren succes blijft Patrick zachtaardig en bescheiden.Ā 

Buningh, tevens een familiebedrijf, gelooft in dezelfde tradities en werkt sinds jaar en dag met de behang en stoffen collecties van La Maison Pierre Frey.

Pierre Frey collecties

Bijzondere stoffen
Pierre Frey Astuguevieille
Astuguevieille stoffen
Pierre frey wallpapaer arty Buningh wonen
Behang
Pierre Frey vloerkleden buningh wonen
Vloerkleden
Kinderbehang

De meester aan het werk

Astuguevieille, van origine pedagoog, heeft de afgelopen decennia naam gemaakt als artistiek directeur van modehuizen als Molinard, Rochas, Nina Richi en Comme des GarƧons, voor wie hij circa 60 parfums maakte. Zijn objecten en meubels zijn voornamelijk bekend bij het publiek. Deze worden tentoongesteld in musea en galerieĆ«n over de hele wereld. Sinds de jaren tachtig maakt hij dromerig werk geĆÆnspireerd op symbolen uit de oude beschaving. Hij wikkelt alledaagse voorwerpen in touw en heeft een denkbeeldig schrift gecreĆ«erd dat we terug zien in de stoffen collectie die hij voor Pierre Frey ontworpen heeft.
Ga naar de collectie

X

Main Menu