Arte Kharga

De naam van de behang collectie Kharga van Arte International is ontleend aan de oase Kharga. Deze was een belangrijke halte die verschillende Egyptische oases met elkaar verbond. De collectie Kharga neemt je mee op trektocht door de Sahara en laat je genieten van een verblindende middagzon tot een fonkelende sterrenhemel. De behang ontwerpen tonen formaties van duinen maar ook de fijne structuur van woestijnzand en details van tapijten en gewaden van nomaden. Ontdek hier de bijzondere collectie en laat je inspireren.

What's new bij Arte?

De op de Egyptische Sahara geĂŻnspireerde behangcollectie Kharga heeft prachtige ontwerpen waaronder:

Gobi

Gobi een behang met glinsterende stippen uitgevoerd in diepe en zachte kleuren. Het Gobi behang kan je vergelijken met een schitterende sterrenhemel en is mooi toe te passen op een muur in je woonkamer of slaapkamer.

Het behangontwerp Barkhan van Arte is gedetailleerd en uitgevoerd in een fluweelzachte stof. Het dessin doet denken aan de Barkhan die halvemaanvormig zijn, ontstaan door de wind.

Bij het behang ontwerp Bayuda vormen de Soedanese zandplaten de inspiratie voor dit behang met grillige lijnen in combinatie met fonkelend goud.

Atacama heef een luxe bouclestof met echte alpacawol. Het ontwerp is super zacht en aaibaar en het behang Atacama van Arte heeft een directe link met de traditionele klederdracht van de bewoners van het Andesgebergte. 

Imitatieleder behang

Het Tenere behang van Arte heeft haar naam te danken aan de zuidelijke Sahara, een gebied bekend als een van de droogste woestijnen ter wereld. De droge en gebarsten grond is de inspiratie voor het luxe en bijzonder mooi te plakken behang van imitatie leder. Een kunstwerkje voor aan je muur.

Het behang ontwerp Moiré hypnotiserend  met zijn golvende tekeningen. Het moiré effect op de glanzende stof is volledig willekeurig, daardoor is iedere muurbekleding uniek.

Luxe panorama behang Zerzura

Tot slot tref je als prachtig panorama tafereel het ontwerp Zerzura aan in deze collectie. Zerzura vertelt het verhaal van een vruchtbare oase in de woestijn ten westen van de Nijl. De ondergrond van dit bijzondere Arte panorama paneel Zerzura wordt  gedrukt op een fluwelen ondergrond.

De Kharga behangcollectie van Arte International is exclusief bij Buningh online te bestellen voor de beste prijs. Wij leveren snel en vertellen je hoeveel behang je nodig hebt.

X

Main Menu