Lelievre Paris: 100 jaar schoonheid en design

Het stoffenhuis Lelievre viert haar honderdste verjaardag maar is geenszins antiek te noemen. Het ontwerpteam is nog even enthousiast en vol ideeën om de mooiste collecties te ontwerpen van zijde tot vlamvertragende stoffen. 

De weverij van Lelievre is gevestigd in Lyon, waar door de unieke kennis de mooiste en meest bijzondere stoffen ontstaan. De collectie van Lelievre kenmerkt zich door een kosmopolitische karakter maar is altijd vergezeld van een verfijnd Frans handschrift. Je wordt verliefd op de tijdloze ontwerpen die voor altijd mooi zijn als gordijn of op een meubelstuk.

De creatieve couture collectie stoffen en behang van Jean Paul Gaultier wordt tevens geproduceerd door Lelievre. Ontdek hier de luxe collecties van Lelievre en ga genieten.

Een dialoog tussen kunst en textieldesign

Lelievre stoffen strepen buningh wonen
Galerie epingle-fluweel
Palettes katoenzijde
Jean Paul Gaultier home collectie buningh wonen
Jean Paul Gaultier home
Jean Cocteau behang Lelievre bij Buningh wonen
Jean Cocteau Poteries behang
The Wall 3e Chapitre

Lelievre collectie bestellen?

Buningh is sinds jaar en dag dealer van Lelievre stoffen, behang. We verwijzen je voor de actuele collectie naar de website van Lelievre
Graag leveren we je het behang, de stoffen of accessoires tegen een scherpe prijs. Het aanvragen van een knipstaal behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard geven we je graag advies en helpen je met het berekenen van het aantal rollen behang of de metrage stof die je nodig hebt. We hebben een direct antwoord op de voorraad.

Je kan je aanvraag ook doen via ons contact formulier.
Klik hier voor het formulier.

Lelievre stoffen te koop bij Buningh wonen
Klik hier en ga naar de Lelievre collectie stoffen en behang
X

Main Menu