Arte Missoni Home behang

Het merk Missoni heeft zijn sporen verdient in de mode. De Missoni home collectie is heel onderscheidend van andere collecties. Karakteristiek zijn de iconische patronen zoals de bekende zig-zag in spannende kleuren. Veel dessins worden moeiteloos met elkaar gecombineerd. De lifestyle handtekening van Missoni ligt in een eclectische stijl, hoogwaardige materialen en puzzelpatronen in veelkleurige tinten.

Missoni Home Look

De look kan nu compleet gemaakt worden met de prachtige wallcoverings die door Arte International worden geproduceerd. Het behang wordt per rol verkocht in onze shop. 

In deze collectie wallcoverings tref je dessins aan met namen als: Flower Pot, Magic Garden, Sunrise Flame, Happy Zigzag, Flamed Zigzag, Constellation, Chevronette, Cannete, Macro Chevron, Striped Sunset en Iconis Shades.
Ben je geïnteresseerd in deze collectie maar twijfel je over de kleur of het dessin? Neem dan contact met ons op, wij sturen je een knipstaaltje of wij helpen je bij het berekenen van het aantal rollen behang. Staat het dessin waar je naar op zoek bent nog niet op onze site? Bel ons en wij sturen je de informatie.

X

Main Menu