Arte Textura

De behang collectie Textura van Arte is een verzameling van de mooiste behang structuren. Je vind in deze collectie behang van geweven grassen tot gevlochten bladeren maar ook van leder. Je muren komen tot leven met deze prachtige texturen. Is je smaak verfijnd of mag het iets grover? Je vind het zeker in deze prachtige verzamelcollectie behang van Arte International.

Arte Textura behang collectie

Houd je van natuurlijke muurbekleding van is dit een collectie waar je van zult smullen. De behangcollecties Alma en Campo zijn opnieuw uitgebracht in deze collectie Textura. Het behang is zacht en aaibaar van luxueus leder, compleet met de onregelmatigheden van het leerbehang. Details zoals handgestikt lederbehang laten het heel realistisch lijken.

Linnen behang

Het behang Canvas uit de Textura behangcollectie is geweven en heeft een structuur van echt linnen behang. Je kan het linnenbehang kiezen in mooie kleuren. Prachtig te combineren met een behang met een dessin. 
De overige dessins uit deze collectie hebben namen als Arte Puro behang, Arte Marsh behang, Arte Weave behang, Arte Pandan behang, Arte Lignes behang, Arte Gioco behang, Arte Aspero behang, Arte Nongo behang, Arte Cuadro behang, Arte Tasar behang, Arte Eri behang.

Het textura behang van Arte is pure luxe behang, met een exclusieve uitstraling. Het behang is een natuurproduct, de kleuren van het behang zijn rijk en intens. De patronen van het behang hebben vlechtwerk of strepen. Sommige behang dessins zijn unie en andere hebben een prachtig detail mooi op de muur van je woonkamer, slaapkamer of gang. 
Kies jij voor slaapkamerbehang, woonkamer behang, wc behang, keuken behang, behang voor de gang, of behang voor in het kantoor. Blader door de Textura behangcollectie van Arte en vraag een offerte aan voor het aantal behangrollen dat je nodig hebt in de behangkleur die jij mooi vind. Buningh maakt een scherpe prijs voor al het Arte behang.

X

Main Menu