Arte Essentials Tangram

Arte Tangram is een prachtige uitbreiding van de Arte Essentials behang collectie met mooie nieuwe dessins die een absolute toevoeging zijn voor een sfeervol interieur.

De naam van de Arte Tangram collectie komt van het gelijknamige puzzelspel. Ieder ontwerp uit deze collectie heeft iets weg van een ingelegde puzzel. Het materiaal is geïnspireerd op natuurlijke grassen, grof of fijn geweven. 

Arte behang collectie Essentials Tangram

Van ieder dessin uit deze Tangram Essentials collectie is een interpretatie gemaakt en met water gedragen inkten gedrukt op vlies. 
Door het gebruik van deze inkten worden de kleuren intens en bovendien maken ze het behangpapier nog een heel erg sterk.
De ontwerpen uit de Essentials Tangram collectie hebben namen als Caprice, Dome, Bounty, Splice, Intarsio, Myriad. 

Deze collectie wordt weer absoluut een bestseller voor Arte International.
Ben je nieuwsgierig naar de behangcollectie van Arte? Blader door de collectie en ontdek de kleuren die het beste passen in jouw woonkamer, slaapkamer, hal of keuken. Ontdek wat behang kan doen in jouw interieur. 
De aankleden van behang doet wonderen voor je interieur. 
Twijfel je over de kleur of kwaliteit? Vraag dan een knipstaal aan. Voor vragen over de hoeveelheid behang dat je nodig hebt kan je altijd bij ons terecht. Bovendien maken wij de scherpste prijs voor meerdere rollen Arte behangpapier.

X

Main Menu