Arte Les Forêts

De naam zegt het al, deze behang collectie van Arte is een ode aan de mysterieuze sfeer van dichtgegroeide bossen. Natuurlijke materialen zoals schors, raffia en hout vormen de basis van de Les Forets behang collectie. Materialen die gecombineerd worden met patronen van bomen en bossen waan je je midden een dichtbegroeid woud.

Ontdek hier de behangcollectie van Arte, laat je inspireren en bestel het behang direct online.

Texturen

De nieuwe collectie van Arte Les Forêts speelt met texturen en formaten. Grote blokpatronen maar ook ultrafijne wevingen tref je aan in de nieuwe behangcollectie 2023 aan  van Arte International. 

De dessins

Dioré heeft een weelderig en kleurrijke dessin dat geprint wordt op een hoogpolig textiel. Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke wandtapijten en door de gebruikte techniek en hoogstaande kwaliteit van het textiel is deze muurbekleding nauwelijks te onderscheiden van een handgetuft tapijt. De luxe muurbekleding Dioré dankt haar naar aan het beschermde bos Forêt de Dioré op het eiland Réunion.

Infini

Het natuurlijke Infini behang bestaat uit een combinatie van papierdraad en bananenblad. De muurbekleding wordt met de hand geweven en gekleurd. De vezels nemen de verf onregelmatig op waardoor je kleurnuances krijgt. Heel levendig op je woonkamer of slaapkamer muur. Kleine imperfecties in het natuurlijke materialen maken de muurbekleding Infini van Arte nog levendiger.

Arte Tinto behang

De muurbekleding Tinto wordt vervaardigd van de schors van een bananenboom. Deze schors van deze bijzondere muurbekleding wordt eerst gekleurd in natuurlijke tinten dan handmatig geweven in een dambord patroon en daarna versneden tot tegels. Deze tegels worden vervolgens in een strak patroon gelegd. Dit is een prachtige muurbekleding om toe te passen als decoratief behang voor in de slaapkamer of woonkamer. Je creëert met de Arte Tinto een Ibiza look behang.

Het Éclat heeft ook een groot blokpatroon maar met een laagje kurk afgewerkt met een subtiele glans. Dit maakt het Éclat kurkbehang heel speciaal, in bijzonder mooie kleuren te kiezen.

Het Tresse behang uit de Arte Les Forêts muurbekleding collectie heeft een print van nonchalante vlechten, fijn of iets dikker. Het dunne velours laagje zorgt voor een zachte afwerking en accentueert de natuurlijke print. Te bestellen in warme natuurteinten.

Het Ajoura behang is gemaakt van echt hout. Een mooi bloempatroon lijkt geetst in houtfineer. Een levendige muurbekleding heel decoratief als muurbekleding voor je woonkamer, behang voor in de slaapkamer.

Tot slot hebben we het ontwerp Ruban uit de nieuwe 2023 behangcollectie van Arte. Voor het ontwerp Ruban worden stroken raffia met de hand geplakt op vlies, vervolgens worden hier bredere stroken van gesneden die als geheel worden geweven met een super fijn draadje. Ibiza stijl behang creëer je met het Ruban behang van Arte.

Geïnspireerd door deze prachtige nieuwe Arte behang collectie 2023? Ga direct aan de slag en tover je muur om met een complete nieuwe look. Heb je meerdere meters behang van Arte? Altijd de beste prijs voor het Arte behang papier bij Buningh. Vraag hier de beste prijs aan.

X

Main Menu