Lelièvre

Bekijk hier de Lelièvre behang collectie. Laat je verrassen en inspireren door het luxe design. Lelièvre is een echt Frans familie bedrijf opgericht in 1914. Al meer dan 100 jaar ontwerpen ze luxe stoffen en sinds een aantal jaar hebben ze hun collectie uitgebreid met prachtig behang.
Lelièvre is een ontzettend creatief bedrijf. Ze ontwerpen prachtige tijdloze collecties zodat we er niet alleen vandaag van kunnen genieten maar ze voor altijd kunnen koesteren. Samenwerkingen met onder andere Sonja Rykiel en Jean Paul Gaultier hebben prachtige unieke designs gecreëerd.

Ontdek de Franse Elegantie met Lelievre Behang Collectie bij Buningh

Lelievre Behang: Een Stukje Frankrijk in Jouw Interieur

Bij Buningh laten we je kennismaken met de verfijnde wereld van Lelievre behang. Kom dichterbij de Franse elegantie met unieke behang ontwerpen die jouw interieur een tijdloze charme geven.

Jean Cocteau Behang: Kunst aan de Muur

Laat je inspireren door het Jean Cocteau behang, waarbij kunst en interieur naadloos samenkomen. Ontdek bijzondere dessins die je ruimte transformeren in een galerij van verfijnde smaak.

Bijzonder Dessin Behang: Unieke Creaties voor Jouw Ruimte

Buningh brengt je behang met bijzondere dessins die een statement maken. Laat je ruimte spreken met unieke patronen en creëer een ambiance die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Cocteau Poteries Wallpaper: Kunstzinnige Elegantie aan de Muur

Breng de artistieke visie van Cocteau in jouw huis met het Cocteau Poteries behang. Laat je omringen door subtiel gecreëerde tekeningen die een vleugje Franse kunst naar elke kamer brengen.

Lelievre Ecriture Behang van Cocteau: Stijlvol Schrijven op de Muur

Geef jouw muren een literair tintje met het Lelievre Ecriture behang van Cocteau. Ontdek de subtiliteit van woorden en lijnen die jouw ruimte verrijken met een vleugje verfijning.

Lelievre Behang voor de Woonkamer: Elegante Warmte

Creëer een woonkamer vol elegantie met het Lelievre behang. Laat je inspireren door de warme kleuren en tijdloze designs die een sfeer van luxe toevoegen aan jouw leefruimte.

Slaapkamer Behang van Lelievre: Dromen in Stijl

Ontdek de rustgevende harmonie van Lelievre behang in de slaapkamer. Breng stijlvolle dromen tot leven met ontwerpen die een serene en luxueuze sfeer creëren.

Lelievre Behang Koop Je Bij Buningh Online

Ervaar het gemak van online winkelen bij Buningh en geef jouw interieur een Frans tintje met de prachtige Lelievre behangcollectie. Ontdek vandaag nog de tijdloze elegantie die jouw huis verdient.

X

Main Menu