Arte Alaya

In de Alaya behang collectie van Arte speelt zijde de hoofdrol. De collectie is geïnspireerd op de de zijderoute tussen het Verre Oosten en de westerse wereld. Een tocht vol avontuur die bij Arte de inspiratie vormt voor deze collectie met zowel een mooie effen als indrukwekkende tekeningen die gebaseerd zijn op de vergezichten van de Himalaya.

Ontdek hier de collectie en laat je inspireren.

Dessins uit de Alaya behang collectie

Hou je van zijde behang? Dan is dit een collectie voor jou! We brengen Het Arte Katan silk behang uit de Alaya collectie, dit wordt een absolute bestseller. Het behang toont een gedetailleerde impressie vn Katanzijde, een lichte en luxe zijdesoort. Kleine onregelmatigheden zijn typerend voor de zijdestof een karakter dat terug komt in dit zijde behang.

Banyan

Langs de zijderoute staat een veel voorkomende boom met de naam Banyan Tree. Dit is de inspiratie bron voor dit mooie panorama behang van Arte. Het dessin laat je verdwalen in een dromerig fantasie landschap dat nog eens extra tot leven komt door de pure zijdelook.
Een ander bijzonder ontwerp uit deze Arte collectie is de Saranda, een heuvels- en bomen behang onder een zachte wolkenhemel.

Het Saranda behang is getekend in een typische Aziatische tekenstijl en is vernoemd naar het Sarandabos in India.

Manali

Dit ontwerp is vernoemd naar het Himalayadorp Manali waar honderden vlaggen het decor van het dorp bepalen.
Het Katan Silk behang wordt per rol verkocht. De Arte Saranda en Manali per strekkende meter en de Banyan is een panorama van 480 cm breed x 300 cm hoog.

Buningh is exclusief dealer van het Arte behangpapier. Koop je Arte woonkamer behang, eetkamer behang, slaapkamer behang bij Buningh online voor de beste prijs. Het multicolor behang wordt per meter verkocht. Heb je meerdere rollen nodig van het Arte behangpapier? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

X

Main Menu