Het begon allemaal met de Easy LivingJan te Lintelo zette zijn merk Linteloo 20 jaar geleden meteen op de kaart met deze bank. Begin jaren negentig zat iedereen recht op en in een rijtje op een bank. Iedereen had een driezits met daarbij een tweezits of twee fauteuils. 

In Amerika zag Jan dat het ook anders kon. Met de Easy Living werd de bank als leefeiland geïntroduceerd . Groot, nonchalant en praktisch waren de nieuwe key woorden, Een vlek was geen probleem, door de losse hoes kon deze eenvoudig worden verwijderd. Sinds die tijd is het wonen definitief veranderd.

De collectie is inmiddels uitgebreid. Ook werd er een samenwerking gezocht met ontwerpers zoals Jan des Bouvrie, Bart en Henk Vos, Marcel Wolterinck, Roderick Vos, Paola Navone en andere. Zij hebben Linteloo gemaakt tot de designcollectie die het nu is.  

Design collectie Linteloo meubelen

Fabio lounge bank
Isola eetkamertafel
Linteloo bold bank paola navona buningh wonen
Bold bank & Manhattan tafel
Bel Air Lounge chair
Cervino eetkamerstoel

Buningh 25 jaar dealer van Linteloo

Ben je enthousiast over de Linteloo collectie? Dan nodigen we je uit een bezoek te brengen aan het Linteloo Experience Center. Er staat een team deskundigen klaar om je de volledige Linteloo collectie te laten zien en kunnen je informeren over alle modellen. Als je een keuze gemaakt hebt helpen wij je graag met de stofkeuze en maken een scherpe prijs voor je Linteloo bank, stoel of tafel.

Het Linteloo Experience Center is gevestigd aan de Johannes Postlaan 6 in Zeist. Openingstijden van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Wil je een offerte aanvragen? Bel ons of maak gebruik van het contactformulier

X

Main Menu