ELITIS - vloerkleden

Welkom bij onze collectie ELITIS vloerkleden. Ontdek hier de nieuwste collecties vloerkleden van ELITIS. Buningh heeft de complete collectie in huis ook de nieuwe 2024 collectie zojuist geïntroduceerd op beurs in Parijs.

Inspiratie voor de nieuwe collectie Elitis rugs is de dierenhuid. Buningh heeft vloerkleed Mara, een kleed van panterprint en de. Samburu een kleed van een zebra patroon al online beschikbaar. Laat je inspireren.

Elitis vloerkleed: hip en sportief

Ben je op zoek naar een rond vloerkleed, een langwerpig kleed, een organische vorm kleed of een loper? In de vloerkleden collectie van ELITIS tref je alle vormen aan.

Een rug van Elitis is makkelijk te combineren in ieder interieur. Een vloerkleed van Elitis past makkelijk bij de zitgroep. Omdat de kleden vrij glad zijn dus niet hoogpolig s het ook super mooi om een vloerkleed onder de eettafel te leggen.

Elitis Kool

Zoek je een vloerkleed voor binnen in huis, kijk dan eens naar het kleed Kool. Kool is te kiezen als geel vloerkleed banane genaamd. Je kan vloerkleed Kool ook kieze als groen vloerkleed Sauge genaamd. Houd je van een zwart met naturel kleed dan kies je de KoolBlack of de bruine Kool Havane genaamd.
Elitis Kool is te kiezen als rond vloerkleed van 300 cm rond. als langwerpig kleed of als loper. Leuk is dat bij de Kool loper de cirkels speels aan elkaar worden gestikt.

De Elitis rugs van 100% jute hebben een nonchalant Ibiza Look. Is dit jouw stijl? Kijk dan ook eens naar Elitis Rockey, een vloerkleed met halve cirkels. Ik vind de gele Rockey banane helemaal het einde als blikvanger onder mijn bank.

Krijg je geen verbinding tussen je meubelen? Dan heb je absoluut een vloerkleed nodig. Je zal versteld staan wat een mooi vloerkleed doet, het verbind al je meubelen en alles wordt naar elkaar getrokken. Daarom is de kleur van je vloerkleed belangrijk. Een mooi effen kleed, bijvoorbeeld Elitis Atacama of Elitis Ray of Willis is dan heel geschikt.

Meerkleurig vloerkleed


Zoek je een speciaal vloerkleed met mooie geometrische patronen dan is bijvoorbeeld Elitis Oman, een vloerkleed met groen of een langwerpig kleed in paars iets voor jou. Wel patronen in een kleed meerkleurig maar dan toch de Ibiza style vloerkleed kijk dan naar Penny lane van Eliitis.

Nieuwe vloerkleden collectie 2024 geïnspireerd op dierenhuid

Heb je altijd al een zebra vloerkleed willen hebben maar niet van dierenhuid? Dan heb ik goed nieuws: Elitis heeft een zebra kleed van 100% jute in de collectie Elitis Samburu, het zebra kleed is in zwart-wit en in Creme desert te leveren. Wil je liever een vloerkleed met panterprint dan is Elitis Mara echt iets voor jou. Leuke speelse vormen zijn ook in de vloerkleden niet meer weg te denken. Vloerkleden met afgeronde hoeken is de Elitis Acapulco en de Elitis Yasabai.

Buiten kleden

Een vloerkleed voor buiten? Een buitenkleed is mooi voor op je terras. Een buitenkleed kan tegen regenwater. Een kleed voor buiten mag ook mooi zijn. Zoek je een rond buiten-vloerkleed? Kijk dan eens naar de Elitis Disco of het langwerpige outdoor vloerkleed Disco. Vloerkleed Disco van Elitis is gemaakt van gerecyclede PET flessen nog goed voor het milieu ook.

Buningh is officieel dealer van Elitis vloerkleden, we kunnen je alle stalen tonen en maken graag een scherpe prijs voor een mooi Elitis vloerkleed. Buningh checkt de voorraad, levert snel en de verzending van het Elitis kleed is GRATIS. 

X

Main Menu