Limited Edition

is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in luxe design kleden. Het creatieve ontwerpteam ontwerpt de kleden in Belgie, hier worden de kleden ook geproduceerd. Bij de productie wordt speciale aandacht besteed aan het proces. Er worden alleen duurzame materialen gebruikt en er wordt alleen op speciale aanvraag geproduceerd. Alle kleden van Limited Edition zijn custom made.

De uitspraak ” onze passie voor vezels, onze liefde voor kleuren en ons respect voor vakmanschap vormen de basis van onze bedrijfsfilosofie” is van toepassing op de gehele collectie luxe vloerkleden van Limited Edition.

 

Vloerkleden

Limited Edition Agate Low AGR 23527 Port Rose
Agate
Limited edition vloerkleed_Cubic_SnowSilver_3
Cubic
Pinto
Limited Edition vloerkleed Spiro summer sand recht sfeer
Spiro
Limited Edition vloerkleed Queensilk_WhisperPink
Queensilk

100% Designed and made in Belgium

Vloerkleed op maat gemaakt

Alle vloerkleden van Limited Edition worden speciaal voor jou op maat gemaakt. We doen dit met de grootste zorgvuldigheid zodat jou  vloerkleed naar keuze perfect past in jouw woonkamer, slaapkamer, hal of kantoor waar je de luxe van een Limited Edition vloerkleed wil ervaren. Wij make de scherpste prijs voor een Limited vloerkleed naar keuze en sturen je indien je dat wenst een sample toe zodat je kan kijken of de kleur en kwaliteit van het vloerkleed je bevalt. 

X

Main Menu