Elitis behang en stoffen nieuwe collectie 2023

Elitis behang nieuwe collectie 2024

Elitis onthult de betoverende Japandi Spirit in de Herfstcollectie 2023: Een Duik in de Wereld van Lin Plâtré en Ephémère”

In de wereld van interieurdesign staat Elitis bekend om zijn innovatieve benadering en verbluffende collecties. Dit najaar introduceert Elitis trots zijn nieuwste behang- en stoffencollectie voor 2023, waarin de charmante Japandi Spirit centraal staat. Maak je klaar om betoverd te worden door de harmonieuze fusie van Japanse en Scandinavische invloeden, die deze collectie tot leven brengt.

Japandi Spirit: Een Harmonieuze Samensmelting

De nieuwste herfstcollectie van Elitis omarmt de Japandi Spirit, een stijltrend die de eenvoud van Scandinavisch design combineert met de rustieke warmte van Japanse esthetiek. Deze samensmelting resulteert in een collectie die zowel eigentijds als tijdloos is, en die moeiteloos past bij verschillende interieurstijlen.

Elitis Lin Plâtré: Behang in Aardse Tinten

Een van de pronkstukken van de collectie is het Elitis Lin Plâtré-behang, dat gekenmerkt wordt door zijn aardse tinten, Scandinavische wittinten en een subtiele metaalachtige glans. Dit behang brengt de natuur naar binnen en creëert een rustgevende sfeer in elke ruimte. De combinatie van texturen en kleuren geeft een verfijnde uitstraling die perfect past bij de Japandi Spirit.

Linnen en Structuur in Textuurbehang

Een opvallende feature in deze collectie is het gebruik van linnen en structuur in textuurbehang. De combinatie van deze elementen voegt diepte en karakter toe aan de muren, waardoor een boeiend visueel effect ontstaat. Het textuurbehang is veelzijdig en kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere elementen uit de collectie.

Stoffencollectie Ephémère: Een Delicate Aanvulling

Om de totale ervaring te vervolmaken, introduceert Elitis de stoffencollectie Ephémère. Deze delicate stoffen brengen een zachte en verfijnde touch in de ruimte. Met subtiele patronen en hoogwaardige materialen biedt Ephémère een scala aan mogelijkheden voor het creëren van prachtige gordijnen en andere stofferingen.

Hoe Kies Je een Gordijnstof?

Het kiezen van de juiste gordijnstof is essentieel voor het bereiken van het gewenste effect in je interieur. Overweeg de kleuren, texturen en patronen in de ruimte en selecteer een stof die hiermee harmonieert. Ephémère biedt een uitgebreide keuze aan stoffen, waardoor je de perfecte match kunt vinden.

Het Perfecte Duo: Behang en Stof Combineren

Het combineren van behang en stof voegt diepte en dimensie toe aan je interieur. Experimenteer met het mixen van patronen en texturen, maar zorg ervoor dat er een samenhangend kleurenpalet is. Elitis maakt het eenvoudig om behang en stof te combineren, met collecties die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd.

Ontdek de Nieuwe Elitis Collectie bij Buningh

Wil je de Japandi Spirit in jouw huis verwelkomen? Ontdek de nieuwste collectie van Elitis bij Buningh en bestel voor de beste prijs. Laat je inspireren door de verfijnde esthetiek en breng de warmte en sereniteit van de herfst in je interieur. Elitis belooft niet alleen behang en stof, maar een volledige ervaring die je huis transformeert in een oase van stijl en comfort.

X

Main Menu