Arte behang nieuwe collectie 2023

Arte behang Essentials Les Naturels collectie

In een wereld die steeds meer gericht is op duurzaamheid en het behoud van onze planeet, is het geen verrassing dat natuurlijke materialen en elementen een prominente rol spelen in ons dagelijks leven. Ook in het interieurdesign heeft deze trend zich sterk gemanifesteerd, met natuurlijke kleuren en materialen die een rustgevende en verfijnde sfeer in onze huizen brengen. Arte, een vooraanstaande naam in de wereld van behang, heeft deze trend omarmd en zich laten inspireren door de schoonheid van de natuur voor hun nieuwste basic collectie, genaamd Les Naturels. Dit behang brengt de warmte van raffia, de subtiele textuur van sisal en de natuurlijke uitstraling van geweven gras naar je muren. Laten we eens dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van behang van natuurlijke materialen zoals geweven grassen.

De schoonheid van de natuur op je muur

Het behang uit de Arte Les Naturels-collectie straalt een rustieke charme uit, met kleuren die zacht en verwassen zijn. Natuurtinten, zacht blauw, rood en groen domineren de collectie, en deze kleuren roepen een gevoel van sereniteit en verbinding met de natuur op. De behangontwerpen in deze collectie zijn doordrenkt met de essentie van natuurlijke schoonheid, en ze brengen een vleugje buitengewone eenvoud in je interieur.

De kracht van textuur

Een opvallend kenmerk van dit behang is de textuur. De Arte Le Sisal en La Prairie behangontwerpen hebben een breedte van 90 cm en rollen van 8,50 meter lengte. Bij het aanbrengen van deze behangrollen zullen de banen zichtbaar zijn, en dit benadrukt juist de natuurlijke uitstraling van het materiaal. Deze zichtbare naden voegen een charmant element toe aan het geheel, waardoor je interieur een gevoel van authenticiteit en warmte krijgt. Het is alsof de natuurlijke texturen van raffia en sisal rechtstreeks je woonruimte binnenkomen.

Creatieve zichtbaarheid met La Rahia tisse

Een ander opvallend behangontwerp in de Les Naturels-collectie is La Rahia tisse, dat ook op de rol wordt verkocht en een breedte heeft van 70 cm. Wat dit behang bijzonder maakt, is dat het is afgewerkt met een subtiel streepje dat aan elkaar aansluit, waardoor de naden op een creatieve en decoratieve manier zichtbaar worden door het hele patroon van de baan. Dit geeft je muur een uniek en opvallend karakter, en het is een geweldige manier om de natuurlijke uitstraling van het behang te accentueren.

Dessins voor extra flair

Naast de prachtige effen natuurbehangen in Les Naturels zijn er nog twee adembenemende dessins toegevoegd aan de collectie. Het bijzonder mooie Verdure behang is met de hand getekend en toont weelderige bladeren in drie prachtige kleurencombinaties. Het grote patroon van dit luxe behang creëert diepte en transformeert je woonkamer of slaapkamer in een paradijs met een bladerdeken.

Een panoramisch uitzicht met Reverie Tropicale

Als je op zoek bent naar een wandvullend behang, dan heeft de Les Naturels-collectie van Arte iets heel bijzonders voor je: het Reverie Tropicale panorama behang. Met een voorstelling van 300 x 300 cm biedt dit behang een spectaculair uitzicht op palmbomen en een tropische oase. Wat dit behang nog specialer maakt, is dat het patroon herhaald kan worden, zodat je diverse panorama’s naadloos achter elkaar kunt plakken. Stel je voor hoe adembenemend je woon- of eetkamer eruit zal zien met dit unieke tropische behang dat de natuur naar binnen brengt.

Bestel nu bij Buningh

Het behang uit de Essentials Les Naturels-collectie van Arte is nu exclusief online te bestellen bij Buningh. Of je nu op zoek bent naar de rustieke charme van natuurlijke materialen, de creatieve zichtbaarheid van La Rahia tisse, of de weelderige pracht van Verdure behang en Reverie Tropicale panorama’s, deze collectie biedt voor ieder wat wils. Neem contact op met Buningh voor de beste prijzen en om je huis om te toveren tot een oase van natuurlijke schoonheid. Geniet van de harmonie tussen design en natuur met Arte Les Naturels-behang

X

Main Menu