Gratis verzending in NL & BE
Meer dan 500 merken
135 jaar de nieuwste trends

Over Buningh

Sinds 1880, het oprichtingsjaar, is Buningh een familiebedrijf. Wij, Robert en Jolanda Buningh zijn inmiddels de vierde generatie die aan het roer staan. In de afgelopen 135 jaar zijn er vele interieur wegen bewandeld. Sinds 1 april 2010 geven wij een nieuwe draai en identiteit aan het bedrijf. Deze vernieuwde website is een voorbeeld van de nieuwe werkwijze. Wij werken vanuit een studio in Rotterdam Kralingen waar je altijd van harte welkom bent.

Noviteiten Signaleren is onze specialiteit

Het signaleren van nieuwe woontrends is altijd onze specialiteit geweest. Zo zijn we ooit de eerste geweest met de hoezenbank. Inmiddels zijn losse hoezen niet meer weg te denken uit ons interieurbeeld. De ontwikkeling in wand en raambekleding staat ook niet stil. Wij doen ons best een leuke collectie samen te stellen. 

Robert & Jolanda Buningh

Contact?

De producten uit onze collectie zijn online te koop in onze nieuwe online woonwinkel. Veel winkelplezier. Heb je vragen over onze manier van werken of over onze producten? Wij zijn van maandag tot en met zaterdag telefonisch te bereiken onder nummer: 010-4140560 Je kan ons bezoeken in onze studio in een huiselijke omgeving. Adres: Mecklenburglaan 21 Rotterdam. Alleen op afspraak. Mailen kan natuurlijk ook naar: info@buningh.nl

Nieuwsbrief

Je ontvangt een kortingscode van €10,- bij besteding vanaf €75,-. Deze is meteen in te wisselen.