Elitis Rayures jumelles

Deze collectie is vernieuwend en innovatief. Elitis verkent in de collectie Rayures jumelles een nieuwe techniek, dit resulteert in een 3D-ontwerp, oneindig en zonder herhalingen. Strepen staan centraal. Inspiratie hiervoor zijn de oude Griekse zuilen. De wallcoverings uit deze collectie hebben zachte maar tevens sculpturale ribbels, die eenmaal op de muur een aantrekkingskracht heeft om aangeraakt te worden.

Ontdek hier de schoonheid van de collectie en bestel direct online.

Zachte knuffelmuur

Iedereen kent wel het rib-stofje. Je hebt er een broek van gehad of wellicht een bank of een stoel in gestoffeerd. Dat de ribbel helemaal terug is en bovendien als wandbekleding laat Elitis in deze nieuwe Rayures jumelles wallcovering collectie zien. Met een nieuwe techniek is het mogelijk een 3D behang te maken zonder herhalingen van een super zachte kwaliteit.

Verticale strepen

Het behang met de verticale strepen is heel exclusief en per meter te bestellen. De mogelijkheden het behang toe te passen zijn eindeloos. Leuk is het ook om de verschillende ontwerpen met elkaar te combineren. De dikke ribbel van de Pilastre is bijvoorbeeld heel mooi in combinatie met de Pantheon.

De wallcovering uit de Rayures jumelles collectie met namen als Parthenon, Colonne en Pilastre kunnen toegepast worden als behang achter een bed, natuurlijk als woonkamer behang, eetkamer behang en behang voor een hal. Maar uniek is dat dit behang ook prachtig rond geplakt kan worden voor een bijzonder effect op bijvoorbeeld een ronde zuil. Ook kan je ervoor kiezen je lambrisering te behangen.

De wallcoverings uit de Rayures jumelles collecties hebben bovendien een akoestische eigenschap en zijn dus perfect als wandbekleding in een ruimte met harde materialen. Je merkt meteen het verschil in geluid met akoestisch behang.

Omdat het behang permanent brandvertragend is, een uitstekende lichtechtheid heeft en het behang een akoestisch effect heeft is het uitermate geschikt voor toepassing in een kantoor, hotel of restaurant. Je hoeft niet bang te zijn dat het behang vies wordt want het behang uit de Rayures jumelles wallcovering collectie van Elitis is afwasbaar.

De wallcoverings Parthenon, Colonne en Pilastre van Elitis zijn in Frankrijk gemaakt op 128 cm breed. Het behang wordt per meter op afsnijding geleverd in witte en mooie warme behangkleuren. Buningh is exclusief dealer van de Elitis behang en wallcovering collecties. Heb je vragen over de kleuren, materialen neem dan contact met ons op.

Wil je een bestelling plaatsen maar weet je niet hoeveel je nodig hebt of twijfel je over de kleur van het Elitis behangpapier? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder en leveren het Elitis behang voor de scherpste prijs.

 

X

Main Menu