Elitis Raffia en Madagascar behang

Luxe raffia is de basis voor de Elitis Collectie Raffia en Madagascar. De grove en fijne structuur van het natuurlijke materiaal komt aan bod in deze behang collectie. Daarnaast kan natuurlijk ook een mooi panorama behang niet ontbreken. Ontdek hier de collectie Raffia, Madagascar, Big splash, Cuba Libre en Untitled.  

Een mooie behang structuur op je muur?

Wie zegt dat behang ouderwets is heeft nog geen kennis gemaakt met het behang uit de collectie Raffia en Madagascar van Elitis. Ben je op zoek naar een fijne raffia stuctuur dan het luxe Madagascar behang iets voor jou. Het behang is makkelijk toe te passen in een modern en een klassiek interieur. Het behang heeft een klein glimmertje en is een mooie en subtiele kleur toevoeging aan je muur in de woonkamer. Maar denk ook eens aan het Madagascar behang voor in je slaapkamer of werkkamer. Het warme behang is een smaakmaker.

Zoek je meer structuur dan is de blok van De Raffia de perfecte keuze. Raffia heeft een grove weving en een blokpatroon die een prachtig en speels licht en donker effect met zich mee brengt. De kleur spreekt voor zich en de blok is niet druk in dit behang.

Statement

Ga je liever voor een statement op je muur? Kies dan voor een mooi panorama behang met bijvoorbeeld palmbladeren. De Cuba Libre is een van onze favorieten en een behang dat nooit zal vervelen. De ondergrond van het Cuva Libre behang is de Madagascar. Je kan makkelijk door borduren met het effen behang zodat je het palmblad op de mooiste plek uit kan laten komen. Wij assisteren graag met het maken van een mooie vlakverdeling van het behang.

De andere panorama's uit deze collectie zijn het kleurige Big Splash en de vierkante kleurblokken Untitled. Wil je hulp bij het berekenen van het aantal rollen behang of wil je weten hoe je het behang moet plakken? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.

X

Main Menu