Elitis Ortigia behang

Elitis Ortigia behang collectie, in deze nieuwe Ortigia collectie behang tref je twee hele sterke effen behangen aan die enerzijds geïnspireerd zijn op stucktechnieken en anderzijds op het mineraal Travertin.
Agrigente is een super mooi effen behang dat veel weg heeft van beton cire. Het  gepatineerde behang is in fantastische kleuren uitgebracht en toveren je woonkamer binnen no time om tot een warm paleisje.
Het behang Travertin heeft de look van het natuursteen de kleuren zijn natuurgetrouw in dit behang. Mooie rustige kleuren voor een zen gevoel.

Vijf ontwerpen in de Ortigia collectie behang

Maak hier kennis met de dessins uit de Elitis Ortigia behang collectie. Wij tonen je de ontwerpen Travertin, Agrigente, Disegno, Retour des Indes en Osorno uit de Ortigia behang collectie van Elitis.

Wij zijn heel blij met het effen Agrigente behang van Elitis. Dit effen behang doet je denken aan oude Mediterrane muren. Houd je van kalkachtig wit of zandkleurig behang, zacht pastelkleurig behang, goudkleurig behang of meer uitgesproken behang in blauwteinten of mooi groen behang? Je zult deze mooie matte kleuren allemaal vinden in het Agrigente behang. Je hebt altijd wel een muurtje in huis voor een mooi effen behang.

Panorama behang

In een behangcollectie van Elitis mag een mooi panorama behang niet ontbreken. In de collectie Ortigia tref je drie verschillende voorstellingen aan om blij van te worden.
Desegno heeft de ondergrond van het Agrigente behang, waardoor de voorstelling nog levendiger wordt. Desegno heeft een voorstelling van een oude betimmering met een lambrisering. In de bovenste panelen lijken bomen en bladeren ge-etst. Het oorspronkelijk panorama is 3 x 3 meter. Mooi is dat je het panorama met 1 baan van 100 cm uit kan breiden. Dit panorama behang is prachtig voor een eetkamer. Het panorama Desgno behang is in drie verschillende kleuren te kiezen van donker groen tot zwart wit en een pastel met zacht groen.

Romantisch behang

De panorama Retour des Indes is zo prachtig getekend. Ik wordt helemaal blij van dit romantische landschap. Stel je eens voor een woonkamer met dit prachtige romantische behang. Natuurlijk is het ook een blikvanger voor de slaapkamer. Het Retour des Indes panorama behang is in drie kleuren te kiezen waaronder twee trendy blauwe behang-kleuren en een rustig verwassen grijs teint.

Abstract panorama patroon

In de collectie Ortigia zit naast romantiek natuurlijk ook een grafisch panorama behang: Osorno in drie verschillende kleuren. Het grafische behang heeft een groot lijnen spel in kleuren die heel mooi bij elkaar passen en in elkaar overvloeien. Dit panorama kan in een standaard afmeting van 3 x 3 meter worden besteld. Het panorama Osorno kan ook op maat worden gemaakt door Elitis. Laat Buningh weten om welke panorama afmeting het gaat dan informeren we je over de kosten.

Heb je twijfels over de kleuren of dessins uit de Ortigia behangcollectie van Elitis? Vraag dan een knipstaaltje aan of maak een afspraak wij tonen je graag de allernieuwste behangen 2023 uit de Elitis collecties. Buningh al 25 jaar Elitis dealer. 

 

X

Main Menu