Elitis Marqueteries hout behang

Marqueteries is een hele bijzondere hout behang collectie van Elitis. Het behang is flinterdun gesneden, de ontwerpen zijn geometrisch en grafisch en met de hand gemaakt. 
Het hout behang is eenvoudig te verwerken en oogt als massief. De nieuwste verf technologieën zijn gebruikt voor deze unieke hout collectie, het behang kan zowel warm als koud zijn. Voor sommige ontwerpen is het hout met een metalen achtergrond gecombineerd.

Ontdek hier de bijzondere Marqueteries behang collectie van Elitis en bestel direct online.

Hout behang Marqueteries

De luxe muurbekleding uit de collectie Marqueteries is gemaakt van 100% hout op een niet geweven rug. Het behang wordt per strekkende meter geleverd en kan op maat worden besteld.

Het behang is vervaardigd van natuurlijke materialen maar is wel permanent brandwerend zodat ze ook in publieke ruimten toegepast kunnen worden. De dessins zijn handgemaakt en geven een fantastisch effect op muur in de slaapkamer, woonkamer, eetkamer of hal.

De ontwerpen uit de hout collectie

Fragments is een ontwerp waarbij de houten schijven in stukjes zijn geknipt als taart puntjes. Vervolgens zijn ze random bij elkaar gebracht waardoor er een speels dessin ontstaat. Dit ontwerp is te kiezen in twee kleuren, donker en licht als dag en nacht.

Le roi soleil toont een houten blokpatroon waar met een mesje lijnen in zijn gesneden waardoor de onderkleur te voorschijn komt en daarmee ook een speels lijnenpatroon. Het houtbehang Le roi soleil is in vier kleuren te kiezen.

Le jeu de dame

Het geblokte houtbehang Le jeu de dame is een geometrisch patroon met een herhaling van blokjes. Bijzonder is te zien wat het effect is van het gebruik van een kleur of meerdere kleuren in dit ontwerp. Bij een enkele kleur is het dessin subtiel, met meerdere kleuren daarentegen zie je een duidelijk aanwezig patroon. Wat heeft jouw voorkeur? Le jeu de dame is in vijf verschillende houtkleuren te kiezen.

Empreintes is een houtbehang met een willekeurige herhaling van blokken. De houtnerf blijft hierin zichtbaar. Mooi is dan ook de combinatie tussen rondingen en blokken in dit houtbehang. Denk eens aan een mooie wand met houtbehang voor in de woonkamer, prachtig toch? 

Ontzettend mooi is het Feuilles d'or behang. Als je van een symmetrisch houtbehang houdt dan is dit absoluut een dessin voor jou. Met de hand is er een blokpatroon in het houtbehang gesneden waardoor de lijnen niet superstrak zijn. Dit is de charme van dit houtbehang.

Effen houtbehang

Tot slot kan een effen hout behang niet ontbreken in deze collectie van Luxe Elitis muurbekleding. Sève heeft een hele mooie houttekening in natuurlijke houtkleuren. Deze wallcovering is perfect te combineren met de dessins uit deze serie. Het houtbehang is geschikt en prachtig als wand achter een bed in de slaapkamer. Maar denk ook eens aan behang voor een houten lambrisering in een hal. Het houtbehang wordt per meter verkocht.

Heb je meerdere meters nodig van het houtbehang uit de Marqueteries collectie van Elitis? Neem contact op met Buningh, wij maken graag een scherpe prijs.

X

Main Menu