Elitis Lins brodés behang

De naam Elitis behang Lins brodés zegt het al…. een mooie behang collectie met linnen in de basis. De behang ontwerpen uit de Lins brodés  collectie hebben een getextureerd linneneffect. De grove structuur van het Elitis behang Lins brodés komt in de effen en in de dessins uit deze collectie super tot zijn recht.
Ontdek hier de Lins brodés behangcollectie met haar prachtige kleuren en excentrieke borduursels.

Prachtig effen linnen behang

Het Lin behang uit de Lin brodés collectie is een typische effen behang dat in ieder interieur past. Het grove linneneffect is in eindeloos veel kleuren te kiezen. Wil je je kamer in een rode kleur behangen, een groen behang op de muur of een blauw gekleurd behang. Alle kleuren behang zijn vertegenwoordigd in deze collectie of je nu houdt van rustig behang of een uitgesproken behang.

Combineer met een dessin

Linnen is de basis bij de dessins uit de Lins brodés maar wat zijn de ontwerpen mooi. Dit keer gaan we op reis langs de Griekse eilanden Paros, Milos, Zakynthos en Hydra die hun naam geven aan de bijzondere ontwerpen in deze collectie.

Om te beginnen is daar Paros. Een patroon met vazen, vogels en takken herhaald zich na 70 cm. Het behang ontwerp Paros is in 6 kleuren te kiezen en wordt per rol verkocht. Hier wordt je toch helemaal blij van?

Het ontwerp Milos toont  een behang met bloesem takken in een subtiele tekening. Kleurrijk of een sobere kleur behang je vind het in de Milos collectie. Heel mooi te combineren met een effen Lin behang van Elitis.

Panorama behang

Natuurlijk mogen er ook in de collectie Lins brodés de panorama behangen niet onderbreken. We hebben er twee voor je. Zakynthos een bloemenvoorstelling en mijn persoonlijke favoriet Hydra, met een 'geborduurd' wieber fantasiepatroon dat kleurrijk is en doet denken aan een vloerkleed.

De behangen uit deze collectie zijn per rol of per panorama te koop bij Buningh. Wil je eerst een knipstaal ontvangen omdat je twijfelt over de kleur? Mail ons wij zorgen ervoor. Meerdere rollen nodig? Dan maken wij de beste prijs. 

 

X

Main Menu