Elitis - Forms behang

Forms is een nieuwe wallcovering collectie van Elitis met 3D-creaties. De Elitis 3D-collectie Forms biedt een aantal geometrische ontwerpen die super mooi zijn voor een interieur zowel kleurrijk als sober van tint. Het 3D behang heeft bovendien een positieve uitwerking op het geluid. 
De collectie is uitgevoerd in fluweelzachte chenille, waar de kleuren sterk in naar voren komen, maar ook linnen voor een sobere look. Ontdek hier de collectie Forms met mooie zachte golvende en gewatteerde vormen. Heb je vragen over de collectie? Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag.

Elitis Forms: luxe 3D wallcovering

Op zoek naar verfijning en stijl voor je interieur? Ontdek de verbluffende Elitis Forms luxe behangcollectie, nu verkrijgbaar bij Buningh. Elitis Forms tilt behang naar een nieuw niveau met zijn unieke 3D-ontwerpen, die spelen met geometrische patronen, zachte golven en weelderige gewatteerde texturen.

Deze buitengewone collectie is vervaardigd uit hoogwaardig linnen en ongelooflijk zachte chenille met een fluweelzachte touch, waardoor elke ruimte een gevoel van luxe en comfort krijgt. Elitis Forms biedt een scala aan adembenemende dessins, elk met zijn eigen karakteristieke uitstraling.

Van het verfijnde 'Twisted suédine', met zijn ronde vormen in een elegant blokpatroon, tot het dynamische 'Wave flanelle', dat een streeppatroon combineert met een gedurfd blokdesign, en niet te vergeten het weelderige 'Madone chenille' met zijn gecapitonneerde wieberpatroon – deze collectie is een ware traktatie voor de zintuigen.

Bij Buningh bieden we de Elitis Forms collectie aan tegen de beste prijs, zodat je jouw ruimte kunt transformeren met betaalbare luxe. Wacht niet langer en geef je interieur een upgrade met de verbluffende Elitis Forms behangcollectie, nu verkrijgbaar bij Buningh.

X

Main Menu