Elitis Atelier d'artiste 2 behang

De bekende gecoate raffia collectie van Elitis Atelier d’artiste wordt uitgebreid met 42 nieuwe kleuren. De orginele 17 kleuren uit deze collectie blijven tevens leverbaar. Mooi is dat in deze collectie drie bijzondere panorama’s worden toegevoegd waarbij de gecoate raffia de basis vormt.
Atelier d’ Artiste geeft een zachte frisheid op een gevlekte ondergrond van een pantaardig weefsel. Heel mooi levendig in ieder interieur. Ontdek hier de kleuren en bestel direct online.

Raffia behang

Eens in de zoveel tijd neemt Elitis haar bestsellers behang onder handen. Het Atelier d' artiste is een absolute bestseller maar verdient nieuwe modische kleuren. Mooie felle kleuren lijken verbleekt door zonneschijn waardoor de kleuren bijzonder zijn maar nooit te.

Iedere kamer verdient een mooi behangpapier van Elitis. Wil je een rood, blauw, groen, roze behang voor in je woonkamer of wil je een beige muur in de slaapkamer? Het effect van behang bereik je nooit met latex verf. 

De structuur van het Atelier d'artiste behang is levendig en is bijzonder aaibaar door het gevlekte plantaardige weefsel.

Het Elitis behang is bovendien sterk en kan zeker tegen een stootje.

Behang plakken?

Hoe plak je het Atelier d' artiste behang? Het behang heeft een rolbreedte van 100 cm. Dat is een hele lap met z's tweeën werken is aan te bevelen. Het behang wordt per rol van 10 meter lang verkocht en heeft een patroon van 95 cm. Handig is om de banen op de grond uit te leggen als je het patroon door wilt laten lopen. Het patroon is 95 cm. Je kan ook random doorplakken maar dan zie je de banen lopen. Als je dit mooi vindt kan je het ook op deze manier plakken.

Super is dat het behang afwasbaar is je kan het behang dus ook in een keuken plakken of in een andere ruimte waar licht gespetterd wordt met water. 

Panorama behang

Wil je een schilderij aan de muur? Kijk dan eens naar het panorama behang uit deze Elitis behang collectie.
De abstracte behangvoorstellingen zijn kleurrijk en lijken op een modern schilderij. Het panorama Palette heeft geschilderde kleurvlakken en wordt als paneel van 3 x 3 meter verkocht in 3 kleuren. Kom je niet uit met deze maat? Dan kunnen we het paneel voor jou op maat laten maken. Neem in dit geval contact met ons op.

Panorama Eternite is een paarse kleurexplosie. Vind je dit te donker kijk dan eens naar het zonnige panorama Solstice tevens 3 x 3 meter of op maat te bestellen. De panorama's hebben allemaal de mooie gecoate raffia ondergrond met de speelse blok.

Heb je meerdere rollen nodig van het Elitis behang uit de Atelier d'Artiste II collectie? Bel of mail ons, wij maken graag de scherpste prijs, vertellen je direct de voorraad, leveren snel en geven de beste service.

X

Main Menu