Elitis Art paper behang

In deze nieuwe behang collectie, Elitis Art paper behang, staat papier centraal. De ontwerpen zijn geometrisch en abstract die ontstaan door invloeden van grote kunstenaars die floreren in de 20e eeuw. Alle ontwerpen zijn met de hand vervaardigd, stuk voor stuk uniek.

De ontwerpen zijn gerealiseerd in samenwerking met Vincent Gevinet en Marie Papillaud. De dessins uit de Art paper collectie zijn volledig met de hand uitgesneden en vervaardig. Ontdek hier de unieke collectie.

Elitis Art Paper behang collectie

De creaties uit de Art Paper behang collectie combineren het ambachtelijke moerbei-papier en tissuepapier dan wel ongekleurd of getint met natuurlijke pigmenten. Je kan het materiaal van het papier letterlijk voelen. De texturen, het relief, de zachtheid, de dikte van het papier. De ontwerpen zijn gelaagd ontstaan en stuk voor stuk unieke kunstwerkjes voor aan je muur. Stel je eens voor om een mooi Art Paper wallcovering te plaatsen op je woonkamer of slaapkamer muur?

Dessins uit de Art Paper collectie

De ontwerpen uit de Art paper behang collectie worden per meter verkocht. In de collectie tref je ontwerpen aan met namen als Izu, Naoshima, Ikinawa, Jima, Tokara, Amami. Het behang is te kiezen in neutrale kleuren maar ook het blauwe behang en de kleur groen behang hebben een belangrijke positie in het kleurenpallet.

Het behang uit de Art paper collectie is geometrisch en modern qua ontwerp en is per strekkende meter bij Buningh te bestellen.

Hoe plak je het Art Paper behang?

Begin niet zo maar met plakken kijk eerst goed naar de instructies op het bijgevoegde label . Zorg voor een perfect vlakke ondergrond en gebruik goede lijm zoals bijvoorbeeld Arte Clearpro.
Heb je vragen over de Art Paper behangcollectie? Neem contact met ons op wij helpen je graag verder. Heb je meerdere meters nodig? Wij maken graag een scherpe prijs voor de Elitis behang collecties. Buningh is officieel dealer van het Elitis behangpapier, wij checken direct de voorraad van het behang, leveren snel en bieden een goede service.

X

Main Menu