Elitis Anguille Big Croco behang

Dit is het beroemde Elitis Anguille Big Croco. De mooie glans van het Anguille palinghuid behang geven je interieur een chique uitstraling en het Elitis Big Croco behang heeft een krokodillenprint.

Elitis Big Croco krokodillenprint behang

Als het erom gaat een statement te maken in je huis, zijn er maar weinig patronen of prints die dat zo gedurfd kunnen als Elitis Big Croco behang. Met zijn unieke krokodillenprint geeft dit behang elke kamer onmiddellijk een vleugje exotisme.

De print zelf is een moderne kijk op een klassiek patroon en combineert een realistische krokodillenprint met een geabstraheerd oppervlak. Het is deze combinatie die het behang een modern tintje geeft en het een geweldige keuze maakt voor iedereen die een unieke look in huis wilt.

Big croco Elitis behang is een geweldige keuze voor wie een statement wil maken in zijn huis. Met zijn unieke krokodillenprint wordt het zeker een onmiddellijke gespreksstarter. De subtiele textuur en het kleurenpalet maken het zowel opvallend als verfijnd. Dus als je op zoek bent naar een exotisch tintje in je huis, dan is Elitis Big Croco behang een uitstekende keuze.

Elitis Big Croco Anguille behang

Het Anguille behang is het palinghuid behang heeft een lederlook print en is er in 19 mooie kleuren. Het Anguille behangpapier heeft een mooi glansje en door het 2 kleuren gebruik heeft een diepte effect. In het Anguille Legend worden 3 kleuren gebruikt en daarom is het patroon van de Legend meer aanwezig. De hoogte van ieder palinghuid is ongeveer 4cm en de breedte is 25 cm, er zitten 4 huidjes naast elkaar.  Het behang is heel goed te plakken ook omdat er geen patroon in zit is het naadloos te verwerken. Heb je hulp nodig bij het uitrekenen van je juiste hoeveelheid behangpapier? Bel gerust we helpen je vraag.

Elitis Big Croco kleuren

De kleuren uit Zuid Frankrijk herken je in veel collecties. Zo ook in de Elitis Big Croco collectie. Naast de wat sprekende kleuren zitten er ook veel prettige sobere kleuren bij die goed combineren met bijvoorbeeld een plafond dat de ral kleur 9010 heeft. Of een eikenvloer waar mee gecombineerd moet worden. De kleur blauw zit ook in deze collectie het is de VP424-09, zo is de Anguille in bruin brons de VP 424-18 een van onze favorieten. Het grijs behang is ook goed vertegenwoordigd in deze collectie en is dan ook een echte aanrader. Net zoals de kleur groen van de VP 424-22 ga er maar eens rustig voor zitten.

Elitis Anquille panorama behang

Ook deze collectie heeft zijn eigen Panorama. De Lost in Plantation de VP429-01 heeft een afmeting van 300 cm breed en 300 cm hoog maar kan ook speciaal op maat gemaakt worden. De levertijd is dan wel circa 8 weken. De ondergrond is van de Anguille maar het is een voorstelling van grote groene bladeren in een tropische sfeer. Ook het panorama Waiting for Eve heeft een tropen sfeer met 2 grote palmbomen en heeft ook de standaard afmeting van 300 x 300 cm. Het panorama California Dream VP 428-01 is misschien wel mijn favoriet, het groene Anguille is speels gecombineerd met rieten hoeden.

De rijke geschiedenis van Elitis Wallpaper

Elitis werd opgericht in 1988 en inmiddels uitgegroeid tot een wereld spelen op het gebied van exclusieve wandbekleding, gordijnen en meubelstoffen. Veel hotels, top restaurants hebben gekozen voor de ontwerpen van Elitis. Wij hebben het merk vanaf het begin in ons hart gesloten en zijn tot op de dag van vandaag nog steeds super enthousiast over de behang collecties en wallcoverings.

Elitis Big Croco verkooppunt

Wij zijn al 30 jaar met trots een van de grootste verkooppunten van Nederland. Naast de Elitis Big Croco collectie hebben we nog vele andere collecties van dit merk opgenomen in het assortiment. Elitis behang is bij ons direct online te bestellen maar we hebben ook een leuke studio in Rotterdam. Ook verkopen wij de stoffen van Elitis en de kussens die onder het kopje accessoires te vinden zijn. Bij vloerkleden hebben we de Elitis tapijten, door het speciale kleuren gebruik zijn de een echte aanrader.

Elitis aanbiedingen

Onder het kopje SALE staat misschien wel een leuke Elitis aanbieding. Soms hebben we een paar rolletjes behang over en die verkopen we dan in de outlet, de aanbieding liggen dus bij ons op voorraad en kunnen snel geleverd worden. Als je heel veel haast heb kan je ze ook komen ophalen. Het retour sturen van aanbiedingen is niet mogelijk. Je betaalt geen transportkosten. Heb je een mooie order met meerdere rollen, dan maken wij een scherpe prijs. Neem in dit geval eerst contact met ons op per mail of telefoon.

Elitis behang en Samenwerking Interieurstylist

Ben je een interieurspecialist, Interieurstylist of heb je een behangbedrijven? Sinds jaar en dag werken we graag samen en maken we graag een speciale collegiale prijs voor je.

Elitis High Performance contract

Naast de behang collectie die gemaakt is voor de interieurs van woningen is er een speciale collectie High Performance contract die ontwikkeld is voor bijvoorbeeld hotels, restaurants en de gezondheidzorg. Voor deze markt is een strikte regelgeving met betrekking tot brandveiligheid en onderhoud. Alle kwaliteiten uit deze collectie beschikken over de vereiste certificaten.  De producten zijn 135 cm breed en worden verkocht per meter. Zowel de kleuren als kwaliteiten lijken op de behangen uit de gewone collectie maar ze zijn echt anders.

Elitis Anguille plakken instructies

Het Anguille behang is een fijn behang om te plakken, als de ondergrond goed is moet het goed mogelijk zijn deze naadloos te plakken. Neem altijd goed de tijd om te behangen, een goede voorbereiding is het halve werk….Op elk behang staan de instructies van de fabrikant, lees deze zorgvuldig ook al heb je 100x behangen. Zonder goede ondergrond geen goed resultaat. Hoe meer werk je besteed aan de ondergrond hoe meer plezier je hebt van het eindresultaat. Als je een nieuw gestuukte muur hebt met dus een sterk zuigende werking zal je dit eerst moet voorbehandelen. Een voorbehandeling of voorlijmen doe je met een primer of voorstrijk. Dit breng je aan met een vachtroller en is een eenvoudig klusje. Wij adviseren dit minstens 8 uur te laten drogen maar doe het gewoon een dag dus 24 uur eerder. Op de website van Arte staan diverse instructiefilms zie: www.arte-international.com/nl/collections/info/video-tutorials

X

Main Menu