Arte - Lanai

De collectie Lanai van Arte International is gebaseerd op een gevoel van een relaxte zomer vakantie zittend op een Hawaiiaanse veranda. Arte Lanai is een betoverende behangcollectie met een exotische insteek, genoemd naar het Hawaiiaanse woord voor veranda.

Elk dessin werd met heel veel zorg met de hand ontworpen. Materialen als rotan en raffia zijn met uiterste zorg ingelegd of zijn geborduurd. Tot slot werd een uitvoering in vinyl gemaakt.

Het bijzondere behang uit de Arte Lanai collectie komt op de muur tot leven in frisse, natuurlijke kleurcombinatie. Ontdek hier de ARTE Lanai collectie en bestel online. Heb je twijfels over de kleur vraag dan eerst een knipstaal aan.

Ontdek de Exotische Schoonheid van Arte International's Behang Collectie 2024: Lanai – Ge├»nspireerd door Hawa├»aanse Sferen

Duik in de betoverende wereld van de ARTE Lanai collectie voor 2024, waar de warme bries van Hawaï je interieur omhult met een exotische charme. Deze handgemaakte behangcollectie, doordrenkt met de rijke cultuur van Lanai, belooft een betoverende transformatie van elke ruimte.

Met de Hand Ontworpen Meesterwerken van Rotan en Raffia

Laat je fascineren door het vakmanschap achter deze unieke behangcollectie. Elk ontwerp is met de hand gemaakt, waarbij rotan en raffia met zorg zijn ingelegd of geborduurd. Het resultaat is een verbluffend samenspel van texturen en patronen die de essentie van Hawaï vangen.

Frissen Natuurlijke Kleurencombinaties voor een Levendige Atmosfeer

Breng de levendigheid van de Hawaïaanse natuur naar binnen met de frisse kleurencombinaties van de Lanai collectie. Van het kalmerende Kailua tot het levendige Maui, de behang ontwerpen brengen de diversiteit van de eilanden in elke kamer. Maak je keuze uit Mauna's serene tonen of omarm de levendige energie van Kona.

Ontmoet de Sterren van de Lanai Collectie: Kailua, Mauna, Maui en Kona

Elk behangontwerp in de ARTE Lanai collectie vertelt zijn eigen verhaal. Kailua, ge├»nspireerd door de kalme zee├źn, brengt rust in je ruimte. Mauna, met zijn ingetogen elegantie, straalt tijdloze schoonheid uit. Maui omarmt de levendige kleuren van de flora, terwijl Kona de diepe, warme tinten van de Hawa├»aanse zonsondergang vastlegt.

Exclusiviteit bij Buningh – Lanai Wordt Een Absolute Bestseller

Verrijk je interieur met de exclusiviteit van de Lanai collectie, nu verkrijgbaar bij Buningh. Elk stuk behang vertelt een verhaal van vakmanschap en authenticiteit, waardoor Lanai een absolute bestseller wordt. Mis niet de kans om je huis te transformeren met de Hawaïaanse sferen van ARTE International.

Breng de tropische flair van Lanai in huis en maak van elke kamer een oase van stijl en comfort. Ontdek de betoverende behangcollectie nu bij Buningh en geef je interieur een vleugje exotische elegantie.

X

Main Menu