Gratis verzending in NL & BE
Meer dan 500 merken
135 jaar de nieuwste trends

Manuel Canovas stoffen

Als je aan Manuel Canovas denkt, dan denk je aan vrolijke bloemenprints op zijde en katoenen stoffen. Een interieur wordt opgevrolijkt met de rijke Parisienne stoffencollecties.

De studio van Manuel Canovas is te vinden aan de Rue Royale in Parijs. De ontwerpstudio wordt geleid door Ariane Dalle. Ze heeft een uitgesproken visie en schroomt niet om gewaagde ontwerpen te creëren die chic , rijk, opvallend en kleurrijk zijn. Ze blijft trouw aan de Franse art de vivre . Ze combineert de ontwerpen met een vleugje 18e-eeuwse nostalgie. Daarnaast zijn de ontwerpen geïnspireerd op reizen naar exotische locaties en zeldzame archiefdocumenten. 

De Canovas-collecties staan ​​bekend om hun levendige kleuren en stijlvolle prints en zijn voorzien van borduursels, geweven vlakken in bijzondere kleuren, luxueuze fluwelen stoffen, elegante damasten maar ook strepen en opvallende toiles de jouy stoffen.

Op dit moment werken wij nog aan de site en staan de stoffen van Manuel Canovas nog niet in onze shop. Heb je interesse in een stof van dit merk? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Wil je alvast inspiratie opdoen? Bezoek de website van Manuel Canovas

Nieuwsbrief

Je ontvangt een kortingscode van €10,- bij besteding vanaf €75,-. Deze is meteen in te wisselen.