ArteWalls – Natuur in de hoofdrol: Essentials Totem collectie

Arte behang EssentialsTotem_Rabane_18920 sfeer langwerpig

Welkom bij ArteWalls Essentials Totem Collectie, waar natuurlijke schoonheid en tijdloos design samenkomen om jouw interieur te transformeren. In deze blog verkennen we de prachtige elementen van deze behangcollectie, gericht op het sleutelwoord ‘natuur’. Van geweven gras en raffia tot moderne abstracte patronen, de Essentials Totem Collectie van Arte International belooft een naadloze integratie van de natuur in jouw leefruimte.

Natuurlijke Uitstraling van Textiel:

Een opvallend kenmerk van de Essentials Totem Collectie is de natuurlijke uitstraling van textiel. Met behang geïnspireerd op geweven gras en raffia, brengt ArteWalls de organische texturen van de natuur naar jouw muren. Het effen Le Papier Tissé behang voegt een subtiele, maar luxe touch toe aan elke ruimte, terwijl moderne, abstracte patronen zorgen voor een eigentijdse esthetiek.

Variatie in Patronen:

De collectie biedt een breed scala aan patronen om aan verschillende smaken en stijlen te voldoen. Esparto Africano presenteert herhalende blokken gedrukt op een vezel-achtig oppervlak, terwijl Rabane behang een herhalend blokpatroon biedt voor een gestructureerde uitstraling. Esparto Iberico voegt ronde vormen toe aan het palet, waardoor een speelse dynamiek ontstaat.

Vintage Luxe met Ecoline:

Voor degenen die op zoek zijn naar een vleugje vintage luxe, biedt de Ecoline een textielbekleding te koop per meter. Deze vintage geïnspireerde stof voegt een vleugje tijdloze elegantie toe aan elk interieur, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

Duurzaamheid en Ademendheid:

Wat de Essentials collectie echt onderscheidt, is de nadruk op duurzaamheid en ademendheid. Deze behangontwerpen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Ze bieden een perfecte basis voor elk type interieur, stralend van warmte en een geruststellend gevoel. Het ademende karakter zorgt voor een gezonde en comfortabele leefomgeving.

Aankoop en Installatie:

De behangrollen in de Essentials collectie zijn verkrijgbaar in handige afmetingen van 8,50 x 70 cm. Maar hoe bepaal je hoeveel behang je nodig hebt? Stel ons de vraag en we zorgen ervoor dat je precies voldoende behang besteld. Zodat je verzekert bentdat je precies genoeg bestelt voor jouw project.

Bij het plakken van Arte behang is de keuze van de juiste lijm essentieel voor een duurzame en stevige hechting. Raadpleeg de instructies van Arte International voor specifieke aanbevelingen voor jouw gekozen behang of mail ons wij helpen je graag verder.

Bestel nu bij Buningh

Voor de beste prijzen en een breed assortiment Arte behang, bezoek Buningh online. Hier vind je niet alleen hoogwaardige producten, maar ook expertise en advies om ervoor te zorgen dat jouw behangproject vlekkeloos verloopt.

ArteWalls Essentials Totem Collectie biedt de perfecte mix van natuurlijke inspiratie, tijdloos design en functionele duurzaamheid. Breng de pracht van de natuur naar jouw interieur en creëer een ruimte die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een warm en uitnodigend gevoel geeft. Ontdek de mogelijkheden van deze opmerkelijke behangcollectie en geef jouw huis de make-over die het verdient.
Wij weten waar we over praten: Buningh heeft alle staalboeken van Arte International in haar studio en kunnen je goed adviseren.

X

Main Menu