2024 interieurtrends bij Buningh

Limited Edition vloerkleed Asor 12776 Organic 1 Rectangle

gespot in Parijs

Het is altijd weer een feestje de Maison & Objet en de Paris Deco Off. Ook dit jaar waren er weer volop inspirerende ontwerpen te vinden. Wat hebben we gespot in Parijs? Levendige en uitgesproken ontwerpen tot weelderderige bloemenpatronen toegepast in stoffen en behang die je hele interieur kunnen verfraaien. Ontdek hier de bijzondere interieurtrends waar wij verliefd op werden.

Frisse prints en gewaagde kleuren

Kleurbekennen mag weer, na een periode van grijs en wit mag het weer knallen in je interieur. Een van de meest opvallende interieurtrends die in Parijs te zien was is het gebruik van kleuren en prints. Gedurft, levendig, bijzondere kleurcombinaties en speelse prints zijn hierbij de key woorden. Eindeloos zijn de mogelijkheden, je interieur mag jouw identiteit weer spiegelen en een gezellige en unieke sfeer creëren. Ontdek de levendige kleuren en prints van Arte en Elitis

Arte behang Kailua

Arte Walls Kailua behang

Het Arte behang Kailua vond zijn naam en inspiratie in Kailua een plekje aan de oostkust van Oahu waar palmbomen het landschap bepalen. Voor het dessin werden de wuivende palmen ingelegd met stukjes rotan tegen een achtergrond van bark cloth. Dit is een vezelachtig doek gemaakt van de schors van een vijgenboom. Van dit geheel werd een interpretatie gemaakt. Het dessin komt uit de Lanai behang collectie en is een vinylbehang op papier. Het bijzondere behang is in 8 verschillende kleuren te kiezen.


Ontdek hier de luxe Limited Edition vloerkleden collectie

Limited Edition 2024 Collectie: Abstract en Allegro Multicolor

Onze exclusieve Limited Edition collectie voor 2024 bevat ware kunstwerken voor op de vloer. Het vloerkleed Abstract verrast met abstracte patronen in een rustige creme kleur, terwijl het vloerkleed Allegro multicolor een levendige en dynamische uitstraling biedt. Allegro is verkrijgbaar in high en low uitvoering, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl past.

Vloerkleden met Kleurbanen: Unieke Accenten

Voor degenen die op zoek zijn naar een subtiele maar opvallende touch, bieden onze vloerkleden met kleurbanen de perfecte oplossing. Deze trendy ontwerpen voegen een speels element toe aan je vloer en laten je interieur stralen met stijl.

Op Maat Gemaakt: Vloerkleden Precies zoals Jij Wil

Bij Buningh begrijpen we dat geen enkele ruimte hetzelfde is. Daarom bieden we vloerkleden op maat gemaakt, zodat je de perfecte afmetingen en vorm voor jouw specifieke ruimte kunt kiezen. Creëer een uniek stuk dat naadloos aansluit bij jouw stijl en behoeften.

Wollen Vloerkleden: Luxe en Comfort

Voor de liefhebbers van natuurlijke materialen introduceren we onze collectie wollen vloerkleden. Ervaar de luxe en het comfort van hoogwaardig wol, gecombineerd met unieke ontwerpen die warmte en elegantie toevoegen aan elke kamer.

Ontdek deze opvallende trends en kies eens iets anders dan een vloerkleed van 2 x 3 meter. De Limited Edition vloerkleden zijn exclusief verkrijgbaar bij Buningh voor de beste prijs. Upgrade je interieur met de nieuwste stijlen en creëer een thuis dat jouw persoonlijke smaak weerspiegelt. Blader door onze online collectie en ontdek de kunst van vloerdecoratie bij Buningh!

Bestel eenvoudig online bij Buningh

Vloerkleed kopen?

Ontdek Veiligheid en Stijl: Limited Edition Vloerkleden bij Buningh

Welkom bij Buningh, jouw bestemming voor exclusieve Limited Edition vloerkleden! Wij begrijpen dat het selecteren van het perfecte vloerkleed een persoonlijke en belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij niet alleen unieke designs, maar ook een service die gericht is op jouw gemak en tevredenheid.

Persoonlijk Contact en Deskundige Hulp

Bij Buningh streven we naar een persoonlijke winkelervaring. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Heb je vragen over de juiste maat of de perfecte kleur voor jouw interieur? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er om jou te assisteren en te zorgen dat je het vloerkleed vindt dat naadloos aansluit bij jouw stijl.

Gratis Kleurstaal en Op Maat Gemaakt

Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt, bieden wij de mogelijkheid om gratis kleurstalen te ontvangen. Zo kun je thuis de kleur afstemmen op je interieur en de textuur voelen. Bovendien worden al onze Limited Edition vloerkleden op maat geproduceerd, zodat je verzekerd bent van een uniek stuk dat perfect past in jouw leefruimte.

Gratis Bezorging voor Zorgeloos Genieten

Bij Buningh geloven we dat luxe en gemak hand in hand gaan. Daarom wordt jouw Limited Edition vloerkleed gratis bezorgd, waar je ook bent. Geniet van het comfort van online winkelen zonder extra kosten voor levering.

Ontdek de exclusieve wereld van Limited Edition vloerkleden bij Buningh. Bestel met vertrouwen, wetende dat we er alles aan doen om jouw ervaring moeiteloos en bevredigend te maken. Transformeer je ruimte met stijl en kwaliteit – Buningh, waar exclusiviteit en service samenkomen.

X

Main Menu