Gratis verzending in NL & BE
Meer dan 500 merken
135 jaar de nieuwste trends

Fijn thuiskomen.

In de wintertijd als het vroeg donker wordt is heb je behoefte aan goede buitenverlichting. Het is fijn als je thuiskomt, het geeft een veilig gevoel. Daarnaast zie je dat het buitenleven steeds meer deel uitmaakt van onze living. Tuinpaviljoens, serres en veranda’s worden steeds mooier vormgegeven en worden omgetoverd tot sfeervolle plekjes waar je gezellig kan zitten ook tot de late uurtjes. Passende buitenverlichting mag dan ook niet ontbreken.

 

Speelse kegel Voor in de boom
Schemerlamp voor buiten Constanza
Betoverend Voor balkon of tuin Kleur bekennen

Decoratieve Buitenlampen

Naast functioneel licht heeft Buningh de mooiste decoratieve buitenlampen. De Pod Lens lamp van Luceplan is hier een voorbeeld van.  De hanglamp is speels en ziet eruit als een vrolijke kegel, te bestellen in leuke vrolijke kleuren. Je hangt hem speels in een boom of aan een schutting of balkon.
De lamp is uitgevoerd in kunststof en is beschermd tegen waterstralen. Via een wandpunt kan je de lamp dimmen.
In deze serie is ook een staande variant te bestellen voor buiten. De beroemde Constanza staande lamp is door Luceplan tevens uitgebracht als buitenvariant. Daar heeft iedereen toch wel een plekje voor?
Met de lantaren Santorini van Marset heb je in een handomdraai je tuin of balkon omgetoverd tot een paradijsje. Klik op de buttons en bestel direct online.

Van duisternis in het licht.

Mooie complete buitenverlichting vraagt om een lichtplan. Functionaliteit en sfeer worden gecombineerd. Mooi uitlichten van de tuin en of objecten geeft extra sfeer die je ook binnen zal ervaren. Wij werken onder andere met het merk Wever en Ducre. De collectie buitenverlichting is zeer compleet, van wandarmaturen, spots tot decoratieve buitenverlichting. Wil je meer weten of heb je behoefte aan een lichtplan, neem dan contact op met het Buningh team, wij adviseren je graag of maken een lichtplan gebaseerd op jouw wensen. Tel: 010 4140560

Lees meer

Nieuwsbrief

Je ontvangt een kortingscode van €10,- bij besteding vanaf €75,-. Deze is meteen in te wisselen.