Connection

Wow, het vloerkleed Connection van Limited Edition is echt fantastisch. Connection is een lappendeken van aan elkaar gestikte grote luxueuze stroken koeienhuid. Het carpet is een natuurlijk en handgemaakte schoonheid.

 

Het vloerkleed is te kiezen in drie verschillende kleuren: Silver White, Mineral Grey en Grey Gold. De stroken koeienhuid zijn 3 x 20 cm en zijn speels handmatig aan elkaar gestikt. Het kleed heeft een maximale breedte van 400 cm x een lengte van 20 meter. Connection kan naast vierkant of langwerpig ook als een rond vloerkleed worden geleverd.

Het is aan te raden het vloerkleed regelmatig te stofzuigen met de richting van de haartjes mee. Indien er continue tegen de richting van de haartjes wordt gewreven kan op den duur de huid loslaten. Ook direct zonlicht moet vermeden worden om verkleuring te voorkomen.

Alle Limited Edition vloerkleden worden speciaal op maat gemaakt. Wij geven in onze shop een prijsindicatie voor een kleed van 200 x 300 cm. Overige afmetingen zijn op aanvraag. Wij maken graag een scherpe prijs, leveren het kleed netjes af en rekenen in Nederland geen transportkosten.

X

Main Menu