De panoramiques stoffen collectie van Pierre Frey is zo vernieuwend. De stof wordt gedrukt op 300 cm en de ontwerpen hebben prachtige panoramische voorstellingen die eerder toegepast zijn in de GALERIE behangcollectie van Pierre Frey. Je gordijn is niet zo maar een gordijn maar een echt kunstwerkje en een genot om naar te kijken. In deze collectie tref je stoffen aan met namen als Yunnan, L’ esterel, Au bord du lac, Canamai en Karma.

Pierre Frey stoffen worden gedrukt op de mooiste kwaliteit linnen en katoen. De bedrukte stoffen hebben een sublieme kwaliteit en prachtige kleuren. De voorstellingen zijn geïnspireerd op allerlei thema's met een legio aan inspiratiebronnen. Een slaapkamer gordijn van Pierre Frey of een gordijn voor in de woonkamer, keuken, hal is een blijvend kunstwerk.

Pierre Frey stoffen met grote voorstellingen vind je in de Panoramiques stoffen collectie. Yunnan is een stof in blauw teinten met een voorstelling van een berglandschap. L'Esterel is een met de hand beschilderde canvas en laat een idyllisch landschap zien ten zuiden van Frankrijk. Hoe prachtig zijn de parasoldennen en agaves en het uitzicht van de Middelandse zee. Dat is toch uniek ontwaken met de L'Esterel stof van Pierre Frey in de slaapkamer. De stof Ou bord du Lac van Pierre Frey heeft veel weg van een wandtapijt en heeft verwassen kleuren die doen denken aan een Aubusson tapijt uit de 17e en 18e eeuw. De Pierre Frey stof Ou bord du lac is tevens te bestellen als panorama behang.

Canaïma stof van Pierre Frey F3727001 is een kleurrijke panorama stof met een afbeelding van vlinders, kleurrijke vogels en flamingo's tussen de palm en sinaasappelbomen. De Pierre Frey Canaïma stof is met de hand geschilderd en een bijzonder mooi gedrukte panorama stof van 300 cm hoog. Prachtig als serre-gordijnen, slaapkamergordijn of eetkamergordijn.

De stof Karma uit de Panoramique stoffen collectie van Pierre Frey is een kleurrijk moderne stof geschilderd oor Catherine Pierlovisi. Deze panoramische stof is veelkleurig en heeft kleuren als rood, blauw, groen en roze. Een gordijnstof makkelijk te combineren en geeft kleur aan je interieur.

 

X

Main Menu