Gratis verzending in NL & BE
Meer dan 500 merken
135 jaar de nieuwste trends

Kit Miles richtte de gelijknamige studio in 2013 op met één visie: een collectie creëren die doordrenkt is met kwaliteit, voortreffelijk tekenwerk en een futuristisch, vaak verrassend gebruik van kleur en beeldtaal. 

De studio kreeg snel internationale persaandacht, van onder meer World of Interiors, de AD en Elle Decoration, die Miles's aanleg voor het ontwerpen van opvallende en originele stoffen en behang  als 'levendig' en 'baanbrekend' begroet.

De studio wordt regelmatig door vooraanstaande architecten en interieurontwerpers over de hele wereld uitgenodigd om Miles's unieke visie te geven over zowel grote als kleine projecten. 

Op slag verliefd
De behangcollectie van Kit Miles is zo uniek, we vielen werkelijk als een blok voor de ontwerpen die bol staan van botanische en geometrische patronen. Het is de combinatie van zeer goed tekenwerk, gedetailleerde beelden en gebruik van spetterende kleuren die de ontwerpen zeer speciaal maken.

Sommige dessins zijn per rol te bestellen, andere per strekkende meter.  

Ultraviolet Garden behang

Het dessin Ultraviolet Garden beschrijft de wonderen van de natuurlijke wereld. Het dessin is symmetrisch en wordt beschouwd als een van de belangrijkste ontwerpen van de Kit Miles studio met zijn prachtige zachte aantrekkingskracht. Wij kozen voor dit dessin in onze studio

Nieuwsgierig?

Nieuwsbrief

Je ontvangt een kortingscode van €10,- bij besteding vanaf €75,-. Deze is meteen in te wisselen.