Gratis verzending in NL & BE
Meer dan 500 merken
135 jaar de nieuwste trends

Designers Guild stoffen

De stoffen collecties van Designers Guild  zijn kleurrijk. De tekeningen van exotische bloemen, chique geometrische vormen of mooie dessins die veelal op de natuur geïnspireerd zijn, je treft het in de stoffen collecties die met liefde door Tricia Quild zijn ontworpen. Naast stoffen met een dessin zijn de effen collecties zeer de moeite waard. Kortom uit de collecties is voldoende te kiezen.

Buningh is officieel dealer van Designers Guild. In onze webwinkel tref je het overzicht aan van de stoffen collecties van Designers Guild. Je kunt direct online bestellen. De levertijd is 5 werkdagen. Je betaalt geen transportkosten. Heb je een mooie order met meerdere meters, dan maken wij een scherpe prijs. Neem in dit geval eerst contact met ons op per mail of telefoon.  

Op dit moment werken wij nog aan de site en staan de stoffen van Designers Guild nog niet in onze shop. Heb je interesse in de stof van dit merk? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Wil je vast inspiratie opdoen? Bezoek dan de website van Designers Guild en blader door de stoffen. Heb je een keuze gemaakt? Wij maken graag een scherpe prijs.

Nieuwsbrief

Je ontvangt een kortingscode van €10,- bij besteding vanaf €75,-. Deze is meteen in te wisselen.