Gratis verzending in NL & BE
Meer dan 500 merken
135 jaar de nieuwste trends

Goede verlichting in een interieur is een must. 
Maar wat ons betreft mag het ook mooi zijn

Ieder jaar kijken we met belangstelling uit naar de nieuwe interieur-trends en collecties van onze favoriete merken. Ook nu hebben we een aantal prachtige lampen gespot van uitbundig tot minimalistisch. Wat is jou smaak?

Goud is trendy

Na een periode van minimalisme en soberheid mag het in 2020 weer uitbundiger. Goud is de trendy kleur voor de woon en slaapkamer. Goud geeft sfeer en warmte en is chique indien juist toegepast.
De wandlamp van J.J.W 01 van Wever en Ducre is een mooi voorbeeld van een decoratieve wandlamp die je interieur een eigen gezicht geven. De lamp is in de jaren 60 ontworpen door de Belgische ontwerper Jules Wabbes, een klassieker maar weer helemaal van nu. Ze zijn prachtig voor in een hal. Het licht schijnt naar boven en naar onder waardoor de ruimte heel mooi wordt uitgelicht. De J.J.W is in verschillende afmetingen te kiezen. Ben je niet zo van goud maar vind je het model wel mooi dan is hij ook in grijs te verkrijgen.

Het ontwerp is ook uitgevoerd als hanglamp en plafondlamp.

Kunstwerkje

Een ander voorbeeld van een kunstwerkje aan de muur is de Musa wandlamp ontworpen door Note Design Studio voor Vibia. 

De wandlamp bestaat uit een schaal met daarin een opale glazen bol die het licht in de schaal weerspiegelt. Waardoor het met recht een blikvanger is.

Het is een bijzonder object om naar te kijken. Het oppervlak is mat afgewerkt. De Musa is in wit te kiezen maar kijk ook eens naar de kleuren mink en salmon.

De lamp kan ook fungeren als tafellamp. De lamp is draadloos en oplaadbaar met een vergelijkbare oplader als die van je telefoon.

Ideaal als je geen wandpunt hebt maar toch een mooi lichtpunt wilt hebben.

Een nieuwe kijk.

De Vibia Pin van Ichiro Iwasaki voor Vibia is een voorbeeld van een hele nieuwe kijk op verlichting.

De Pin is de lamp als je op zoek bent naar een blikvanger. Een enkele lamp is minimalistisch en doet je denken aan de wijzers van een klok. Dit komt door de positionering en armen van verschillende lengtes in een hoek van 90 o De halfronde kapjes zijn aan de uiteinde van de armen gemonteerd, die het licht op de muur projecteren en zo een bijzonder indirect licht genereren. De slimme wandlamp past is veel interieurstijlen maar geeft vooral een modern interieur een bijzondere boost. Wij vinden de Vibia pin als groepje bijzonder aantrekkelijk.

Er is nu sprake van een sculptuur, een state of art.

Black is beautiful
Een echte klassieker
Spot aan Lichtadvies?

Nieuwsbrief

Je ontvangt een kortingscode van €10,- bij besteding vanaf €75,-. Deze is meteen in te wisselen.